Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mehaaniline klaviatuur Royal Kludge RK96 RGB, pruun lüliti (must)

  • 73.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 24.66 €
Kaubamärgid Royal Kludge
Kauba ID: 1467351
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Royal Kludge RK96 RGB mehaaniline klaviatuur, pruun lüliti (must)

Kas otsite tõestatud varustust, mis sobib ideaalselt nii tööks kui ka mängimiseks? Royal Kludge mehaaniline klaviatuur on ideaalne valik! See kohandub teiega igati, kuna saate mitte ainult selles lüliteid vabalt muuta, vaid ka sellega erineval viisil ühendust luua. Veelgi enam, selle nutikas disain tagab pideva mugavuse kasutamise ajal ning sisseehitatud aku tagab pika tööaja.

Royal-Kludge/RK96-pruun-lüliti/5

Palju võimalusi

Royal Kludge klaviatuur loodi erinevate kasutusjuhtumeid silmas pidades. Sellel on mitu porti, sealhulgas 2x USB ja USB-C, nii et saate sellega korraga ühendada mitu seadet. See ühildub telefonide, salvestusseadmete, hiirte, kõrvaklappidega ja see pole veel kõik! Lisaks kasutab see pruuni lülitit, nii et selle töö on väga sujuv ja kiire. See sobib ideaalselt kontoritööks.

Royal-Kludge/RK96-pruun-lüliti/4

Läbimõeldud disain

Royal Kludge klaviatuuri eristab selle hästi läbimõeldud disain. See on valmistatud vastupidavatest materjalidest, seega näitab see suurt vastupidavust ja vastupidavust. Lisaks vähendab selle mitmekihiline struktuur mürataset, nii et see töötab vaikselt ega häiri teisi ruumis viibijaid. Lisaks võimaldab see lüliteid vabalt vahetada. Kaasas magnetpadi, mis võimaldab mugavalt randmeid toetada.

Royal-Kludge/RK96-Brown-Switch/9

Kohandatud teie vajadustele

Royal Kludge klaviatuur kohandub teie vajadustega. Arvuti jaoks mõeldud spetsiaalses rakenduses saate muuta selle seadeid vastavalt oma ootustele. Muuhulgas saate muuta klahvide määramist või valida teile huvipakkuva taustvalgustuse. See muudab teie klaviatuuri isikupäraseks ja muudab teie töö veelgi mugavamaks!

Royal-Kludge/RK96-pruun-lüliti/2

Mitmed ühendusvõimalused

Royal Kludge vastab kasutajate vajadustele ja võimaldab teil klaviatuuriga ühenduse luua kuni kolmel erineval viisil! Kui olete traditsiooniliste lahenduste fänn, valige juhtmega ühendus kaabli abil. Kui aga tahad sassis juhtmetest lahti saada, ühenda valitud seadmetega 2,4GHz võrgu või Bluetoothi abil (kus saad ühendada korraga 3 seadet). Lisaks saate mugavalt ühendatud seadmete vahel vahetada tänu spetsiaalsele klaviatuuril asuvale lülitile.

Royal-Kludge/RK96-pruun-lüliti/8

Pikk tööaeg

Kas olete mures, et teie klaviatuur lülitub välja kõige ebasobivamal hetkel? Royal Kludge abil saate need hirmud unustada! See on varustatud 3750 mAh akuga, seega võib see vastu pidada kuni 250 tundi (väljalülitatud taustvalgustusega). Kuid ärge muretsege, kui selle energia saab otsa: saate selle laadida vaid 6-7 tunniga.

Royal-Kludge/RK96-pruun-lüliti/6

RGB taustvalgus

Lisage oma tööle rohkem värvi! Royal Kludge klaviatuur on varustatud RGB taustvalgustusega, mis sisaldab 16,80 miljonit värvi. Lisaks on teie käsutuses 14 erinevat režiimi. Kohandage värve vastavalt oma praegusele meeleolule või mängule ja andke oma klaviatuurile ainulaadne välimus!

Royal-Kludge/RK96-pruun-lüliti/3

Kasti

  • klaviatuur
  • lisalülitid x 4
  • võtme eemaldamise võti
  • C-tüüpi kaabel
  • kasutusjuhend
Tootja Kuninglik Kluge
Mudel RK96 pruun lüliti
Värv Must
Lüliti tüüp pruun lüliti
Paigutus 96 võtit
Aku 3750 mAh
Töötunnid OKEI. 250 h (väljalülitatud taustvalgustusega)
Laadimisaeg 6-7 tundi
Ühendus 2,4 GHz, juhtmega, Bluetooth
Taustvalgus RGB
Lisafunktsioonid kuum vahetus
Omadused
Lüliti tüüp Mehaanilised lülitid - pruun
Taustvalgus RGB
Ühendus
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles