Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mehaaniline klaviatuur Royal Kludge RK84 RGB, punane lüliti (must)

Mehaaniline klaviatuur Royal Kludge RK84 RGB, punane lüliti (must)
Pole laos
  • 59.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 20 €
Kaubamärgid Royal Kludge
Kauba ID: 1467340
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Royal Kludge RK84 RGB mehaaniline klaviatuur, punane lüliti (must).

Kui otsite töökindlust, täpsust ja erakordset mängujõudlust, vastab Royal Kludge RK84 RGB mehaaniline mänguklaviatuur teie ootustele. Varustatud 3750 mAh akuga, võimaldab seda kasutada 200 tundi töötamise või mängimise ajal. Lisaks on RK84-l 84 võtit, mis annab teile vabaduse seda vastavalt oma vajadustele kasutada. Lisaks leiate 4 täiendavat punase joone lülitit, mis on hädaolukorras ideaalsed. Teisest küljest võimaldab vaht töötada vaikselt ning kummi- ja magnetpadjad takistavad libisemist.

Royal-Kludge/RK84-punane lüliti/1

Väga kohandatav

Sinu klaviatuur, sinu reeglid. Royal Kludge tarkvaraga on teil täielik kontroll oma valgustuse üle. Valige 14 režiimi või kuni 16,8* (16,77) miljoni RGB-värvi vahel, et luua oma mängukogemusele meeleolu. Lisaks programmeerige klahvid ümber vastavalt oma eelistustele, kohandades need ideaalselt oma mängustiiliga. Veelgi enam, saate eemaldada või kinnitada ka klaviatuuri raami – kasutage seda nii, nagu soovite.

Royal-Kludge/RK84-punane lüliti/6

Lihtne lüliti vahetamine

Royal Kludge RK837 klaviatuuriga saad mugavalt vahetada lüliteid ilma jootmiseta või keerulisi tööriistu kasutamata. Kaasasolevate pintsettide abil saate lüliteid muuta, et klaviatuur sobiks teie vajadustega.

Royal-Kludge/RK84-punane lüliti/9

Pikk tööaeg

Muljetavaldava 3750 mAh akuga RK84 mänguklaviatuur tagab töötamise või mängimise ajal 200 tundi aku kasutusaega.

Royal Kludge/RK84-Red Switch/8

Ühilduvus

Olenemata sellest, kas kasutate Windowsi, iOS-i, Androidi või Linuxit, on see klaviatuur valmis töötama vastavalt teie eelistustele. Ühildub nii laua- kui ka mobiilseadmetega ning sellest saab oluline tööriist tööl ja mängimisel. Vajutades FN ja klahvi A või S, saate lülituda Windowsi ja Maci režiimide vahel.

Royal-Kludge/RK84-punane lüliti/2

Juhtmevaba vabadus

Royal Kludge RK84 toetab kolme töörežiimi – juhtmega, Bluetooth ja 2.4G. See annab teile täieliku kontrolli erinevate seadmetega ühenduse loomise üle. Saate hõlpsasti nende vahel vahetada, säilitades samal ajal täieliku kontrolli mängu üle. Klaviatuuril on kaks USB-A sisendit ja üks USB-C sisend, mis võimaldavad ühendada lisaseadmeid laadimiseks või andmeedastuseks.

Royal Kludge/RK84-Red Switch/5

Heliisolatsioon ja ergonoomiline disain.

Klaviatuuril on vahust heliisolatsioonikiht, nii et saate rahulikult töötada, olles samal ajal mängimise ajal sukeldunud maailma esitletavasse maailma. Klaviatuuril on ka ergonoomiline disain – klahvid on paigutatud kaarekujuliselt, nii et keskmiste ridade klahvid on teistest madalamal.

Royal-Kludge/RK84-punane lüliti/3

Komplekt sisaldab:

  • Klaviatuur
  • Lüliti RK x 4
  • Magnetjalg x 2
  • Juhtimine
  • Kaabel
  • Pintsetid võtmete vahetamiseks
Bränd Kuninglik Kluge
Mudel RK84
Värv Must
Võtmete arv 84
Taustvalgus Jah
Juhtmeta ühendus Bluetooth, 2.4G
Aku mahutavus 3750 mAh
Valgustus RGB
Omadused
Lüliti tüüp Mehaanilised lülitid – toim
Taustvalgus RGB
Ühendus
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles