Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mehaaniline klaviatuur Royal Kludge RK837 RGB, punane lüliti (must)

  • 56.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 19 €
Kaubamärgid Royal Kludge
Kauba ID: 1467338
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Royal Kludge RK837 RGB mehaaniline klaviatuur, punane lüliti (must).

Mehaanilises klaviatuuris on igal klahvil iseseisev lüliti. Sel põhjusel on Royal Kludge RK837 suurepärane valik mängijatele, kes soovivad kiiret ja sujuvat mängukogemust. RK837 on varustatud 68 klahvi ja 3150 mAh akuga, mis tagab kuni 126 tundi tööaega. Lisaks sisaldab pakett 4 täiendavat RK Red lülitit, mida saab vahetada.

Royal-Kludge/RK837-punane lüliti/8

Lihtne lüliti vahetamine

Royal Kludge RK837 klaviatuuriga saad mugavalt vahetada lüliteid ilma jootmiseta või keerulisi tööriistu kasutamata. Kaasasolevate pintsettide abil saate lüliteid muuta, et klaviatuur sobiks teie vajadustega.

Royal-Kludge/RK837-punane lüliti/1 .

Juhtmevaba vabadus

Kolme töörežiimiga (juhtmega, Bluetooth ja 2,4G) pakub klaviatuur mitmekülgsust ja paindlikkust. Saate hõlpsasti lülituda kolme samaaegselt Bluetoothi kaudu ühendatud seadme vahel. Vahetatavad võtmed ja USB-kaabli eemaldamise võimalus lisavad kasutusmugavust. Lisaks on klaviatuur varustatud 2 USB-A ja USB-C pesaga, mis mitte ainult ei võimalda lihtsalt akut laadida, vaid ka andmeid edastada.

Royal-Kludge/RK837-punane lüliti/9

Isikupärastamine

Klaviatuur Royal Kludge RK837 pakub ulatuslikke kohandamisvõimalusi. Alustame valgustuse muutmisega – Royal Kludge tarkvaraga saad valida 14 režiimi või 16,8* (16,77) miljoni RGB värvi vahel. Samuti on teil võimalus klahvid vastavalt oma eelistustele ümber programmeerida. Veelgi enam, klaviatuuri ümbritsev raam on eemaldatav, nii et saate mängida ja töötada nii sellega kui ka ilma – teie otsustate, kui mugavalt te end tunnete.

Royal-Kludge/RK837-punane lüliti/7

Vastupidav aku

Sellega saate kasutada klaviatuuri ilma laadimiseta 126 tundi – see on rohkem kui 5 täispäeva!

Royal-Kludge/RK837-punane lüliti/5

Mitmekülgsus ja operatsioonisüsteemid

RK837 on klaviatuur, mis töötab mitmesuguse tarkvaraga: Windows, iOS, Android ja Linux on kõik toetatud! Mängida saab nii laua- kui ka mobiilseadmetes. Royal Kludge RK837 RGB on midagi enamat kui lihtsalt klaviatuur, see on tööriist, mis aitab teil jõuda mängus ja töös kõrgemale tasemele, ühendades endas kiiruse, täpsuse ja mitmekülgsuse. Avastage selle olulise seadmega tehnoloogilise koostoime uus mõõde.

Royal-Kludge/RK837-punane lüliti/3

Komplekt sisaldab:

  • Klaviatuur
  • Lüliti RK x 4
  • Juhtimine
  • Kaabel
  • Tööriist korkide ja lülitite vahetamiseks
Bränd Kuninglik Kluge
Mudel RK837
Värv Must
Võtmete arv 68
Taustvalgus Jah
Juhtmeta ühendus Bluetooth, 2.4G
Aku mahutavus 3150 mAh
Valgustus RGB
Omadused
Lüliti tüüp Mehaanilised lülitid – toim
Taustvalgus RGB
Ühendus
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles