Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mehaaniline klaviatuur Royal Kludge RK837 RGB, pruun lüliti (must)

  • 56.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 19 €
Kaubamärgid Royal Kludge
Kauba ID: 1467337
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Royal Kludge RK837 RGB mehaaniline klaviatuur, pruun lüliti (must).

Mehaanilises klaviatuuris on igal klahvil eraldi lüliti, mis vähendab oluliselt reageerimisaega. Just see funktsioon muudab Royal Kludge RK837 ideaalseks nende mängijate vajaduste jaoks, kes eelistavad dünaamilist ja sujuvat mängu. RK837 klaviatuuril on 68 klahvi ja 3150 mAh aku, mis tagab kuni 126 tundi pidevat kasutamist. Lisaks on sellel 4 RK Browni lülitit, mis sobivad ideaalselt hädaolukorras.

Royal-Kludge/RK837-pruun-lüliti/9

Traadita meelelahutus

Vabadust pakkuv RK837 klaviatuur pakub kolme töörežiimi: juhtmega, Bluetooth ja 2,4G. See tähendab, et saate hõlpsalt lülituda kolme Bluetoothi kaudu ühendatud seadme vahel. Vahetatavad võtmed ja USB-kaabli eemaldamise võimalus suurendavad veelgi kasutusmugavust. Klaviatuuril on ka kaks USB-A ja USB-C porti aku laadimiseks ja andmete edastamiseks.

Royal-Kludge/RK837-pruun-lüliti/7

Kohandage seda enda jaoks

Isikupärastamine on veel üks RK837 funktsioon. Royal Kludge tarkvara võimaldab valida 14 valgustusrežiimi ja kuni 16,8* (16,77) miljoni RGB värvi vahel. Lisaks on teil võimalus klahvid vastavalt oma eelistustele ümber programmeerida. Klaviatuuri ümbritsev raam on eemaldatav, mis võimaldab teil kohandada selle välimust vastavalt oma vajadustele ja kasutusstiilile.

Royal-Kludge/RK837-pruun-lüliti/4

Lihtne lüliti vahetamine

Royal Kludge RK837 klaviatuuriga saad mugavalt vahetada lüliteid ilma jootmiseta või keerulisi tööriistu kasutamata. Kaasasolevate pintsettide abil saate lüliteid muuta, et klaviatuur sobiks teie vajadustega.

Royal-Kludge/RK837-pruun-lüliti/1

Pikk tööaeg

Vastupidava 3150 mAh akuga suudab Royal Kludge RK837 klaviatuur ühe laadimisega vastu pidada kuni 126 tundi, mis võrdub enam kui 5 täispäevase kasutusega.

Royal-Kludge/RK837-pruun-lüliti/8

Mitmekülgsus

Ühildub erinevate operatsioonisüsteemidega nagu Windows, iOS, Android ja Linux, see klaviatuur on mitmekülgne ja toetab nii laua- kui ka mobiilseadmeid. Royal Kludge RK837 RGB on midagi enamat kui lihtsalt klaviatuur, see on tööriist, mis viib teie mängimise ja töö järgmisele tasemele, ühendades endas kiiruse, täpsuse ja paindlikkuse. See on kutse avastada selle olulise seadme kaudu tehnoloogiaga suhtlemise uus mõõde.

Royal-Kludge/RK837-pruun-lüliti/3

Komplekt sisaldab:

  • Klaviatuur
  • Lüliti RK x 4
  • Juhtimine
  • Kaabel
  • Pintsetid klahvikorkide ja lülitite vahetamiseks
Bränd Kuninglik Kluge
Mudel RK837
Värv Must
Võtmete arv 68
Taustvalgus Jah
Juhtmeta ühendus Bluetooth, 2.4G
Aku mahutavus 3150 mAh
Valgustus RGB
Omadused
Lüliti tüüp Mehaanilised lülitid - pruun
Taustvalgus RGB
Ühendus
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles