Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mehaaniline klaviatuur Royal Kludge KZZI K75 pro RGB, Moment Switch (retrosinine)

Mehaaniline klaviatuur Royal Kludge KZZI K75 pro RGB, Moment Switch (retrosinine)
Pole laos
  • 90.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 30.33 €
Kaubamärgid Royal Kludge
Kauba ID: 1467324
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Royal Kludge KZZI K75 pro RGB mehaaniline klaviatuur, Moment Switch (retrosinine)

Kas otsite tõestatud varustust, mis sobib nii tööks kui ka mängimiseks? Royal Kludge mehaaniline klaviatuur on ideaalne valik! See kohandub teiega igati, kuna saate mitte ainult selles lüliteid vabalt muuta, vaid ka sellega erineval viisil ühendust luua. Veelgi enam, selle nutikas disain tagab pideva mugavuse kasutamise ajal ning sisseehitatud aku tagab pika tööaja.

Royal-Kludge/KZZI-K75pro-moment/8

Palju võimalusi

Royal Kludge klaviatuur loodi erinevate kasutusjuhtumeid silmas pidades. Sellel on mitu porti, sealhulgas USB-A ja 2x USB-C, nii et saate sellega korraga ühendada mitu seadet. See ühildub telefonide, salvestusseadmete, hiirte, kõrvaklappide ja muuga! Lisaks on pakendil spetsiaalne kate, mis kaitseb klaviatuuri tolmu ja vee eest.

Royal-Kludge/KZZI-K75pro-moment/6

Läbimõeldud disain

Royal Kludge klaviatuuri eristab selle hästi läbimõeldud disain. See loodi vastupidavatest materjalidest, seega demonstreerin suurt vastupidavust ja vastupidavust. Veelgi enam, selle mitmekihiline struktuur aitab vähendada müra, nii et see töötab vaikselt ega häiri teisi teie ümber. Lisaks on sellel suuremad klahvid suurema töömugavuse tagamiseks. Sellel on ka spetsiaalsed vastuvõtja asukohad ja libisemiskindlad jalad, nii et see püsib alati paigal.

Royal-Kludge/KZZI-K75pro-moment/9

Mängijate eest hoolitsemine

Kui olete mängufänn, on see klaviatuur ka teie jaoks! See võimaldab lüliteid vabalt vahetada ja kaasas olev spetsiaalne klahv teeb selle ülesande lihtsamaks. Veelgi enam, see kasutab kummitusvastast tehnoloogiat, mis neutraliseerib õige reageerimise puudumise mitme nupu samaaegsele vajutamisele, nii et saate mängida vabalt ja reageerida alati õigel ajal. Lisaks on klaviatuur varustatud pöördemomendi lülititega, mis on stabiilsemad ja kiiremad, mis sobib ideaalselt mängusõpradele.

Royal-Kludge/KZZI-K75pro-moment/4

Kohandatud teie vajadustele

Royal Kludge klaviatuur kohandub teie vajadustega. Spetsiaalses arvutirakenduses saate selle sätteid vastavalt oma ootustele muuta. Muuhulgas saad muuta klahvide kasutust või valida endale huvipakkuva taustvalgustuse. See muudab teie klaviatuuri isikupäraseks ja muudab teie töö veelgi mugavamaks!

Royal-Kludge/KZZI-K75pro-moment/1

Mitmed ühendusvõimalused

Royal Kludge vastab kasutajate vajadustele ja võimaldab teil klaviatuuriga ühenduse luua kuni kolmel erineval viisil! Kui olete traditsiooniliste lahenduste fänn, valige juhtmega ühendus kaabli abil. Kui aga tahad sassis juhtmetest lahti saada, ühenda valitud seadmetega 2,4GHz võrgu või Bluetoothi abil (kus saad ühendada korraga 3 seadet). Lisaks saate mugavalt ühendatud seadmete vahel vahetada tänu spetsiaalsele klaviatuuril asuvale lülitile.

Royal-Kludge/KZZI-K75pro-moment/7

Pikk tööaeg

Kas olete mures, et teie klaviatuur lülitub välja kõige ebasobivamal hetkel? Royal Kludge abil saate need hirmud unustada! See on varustatud 3750 mAh akuga, seega võib see vastu pidada kuni 130 tundi. Lisaks on see varustatud spetsiaalse ekraaniga, mis teavitab teid praegusest laadimisolekust. Tänasest uuendate oma energiat alati õigel ajal!

Royal-Kludge/KZZI-K75pro-moment/2

RGB taustvalgus

Lisage oma tööle rohkem värvi! Royal Kludge klaviatuur on varustatud RGB taustvalgustusega, mis sisaldab kuni 16,80 miljonit värvi. Lisaks on teie käsutuses 14 erinevat režiimi. Kohandage värve vastavalt oma praegusele meeleolule või mängule ja andke oma klaviatuurile ainulaadne välimus!

Royal-Kludge/KZZI-K75pro-moment/5

Kõrge ühilduvus

Royal Kludge on väga ühilduv, nii et te ei pea muretsema, et see teie riistvaraga ei tööta. Töötab telefonide, hiirte, kõrvaklappidega, kuid mitte ainult! Samuti ei pea te muretsema kasutatava operatsioonisüsteemi pärast, kuna see klaviatuur töötab operatsioonisüsteemidega Windows, iOS/Mac OS, Android ja Linux. Nautige erakordset vabadust!

Royal-Kludge/KZZI-K75pro-moment/3

Kasti

  • klaviatuur
  • lisalülitid x 4
  • võtme eemaldamise võti
  • C-tüüpi kaabel
  • kasutusjuhend
Tootja Kuninglik Kluge
Mudel KZZI K75pro hetk
Värv retro sinine
Tööaeg OKEI. 130 tundi
Ühendus 2,4 GHz, juhtmega, Bluetooth
Ühilduvad süsteemid Windows/iOS/Mac OS/Android/Linux.
Mõõtmed 335,8 × 155,5 × 41,5
Taustvalgus RGB
Paigutus 82 võtit
Lüliti tüüp hetk
Lisafunktsioonid kuumalt vahetatav, kummitusvastane
Omadused
Taustvalgus RGB
Ühendus

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles