Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mehaaniline klaviatuur Darkflash GD108, juhtmevaba (sinine)

Mehaaniline klaviatuur Darkflash GD108, juhtmevaba (sinine)
Pole laos
  • 52.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17.66 €
Kaubamärgid Darkflash
Kauba ID: 1533357
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Darkflash GD108 mehaaniline klaviatuur, juhtmeta (sinine)

Darkflash GD108 on juhtmevaba mehaaniline klaviatuur, mis on varustatud 110 klahviga, 1200 mAh akuga, kummitusvastase funktsiooniga, kaherežiimilise ühenduvusega, mis võimaldab klaviatuuri kasutada kahes seadmes samaaegselt, ja kummitusvastase funktsiooniga, mis tagab iga klahvivajutuse registreerimise isegi siis, kui paljusid vajutatakse korraga.

Traadita mugavus

GD108 pakub vabadust oma juhtmevaba ühenduvusfunktsiooniga, välistades tülikad kaablid. Selle sisseehitatud 1200 mAh liitiumaku tagab kauakestva toite, võimaldades intensiivselt mängida või töötada ilma sagedase laadimiseta.

Kvaliteetsed võtmed

Klaviatuur on varustatud 110 mehaanilise klahviga, mis tagavad mitte ainult erakordse vastupidavuse, vaid ka kiire ja täpse reageerimise igale vajutusele. 50 miljoni klõpsuga võtmetähtsusega eluiga tagab, et GD108 töötab palju aastaid.

Kahekordne ühenduvus

Uuenduslik 2,4 GHz topeltühenduvusrežiim võimaldab klaviatuuri siduda kahe seadmega samaaegselt. See on mugav funktsioon kasutajatele, kes töötavad mitme arvutiga või soovivad vahetada seadmeid ilma ümberseadistamata.

Mugavus ja vastupidavus

GD108 klaviatuur on loodud kasutaja mugavuse tagamiseks. Valmistatud vastupidavatest materjalidest, tagab see tugevuse ja pikaealisuse ning selle meeldiv tekstuur pakub mugavat tippimiskogemust ilma sõrmejälgedeta. Libisemisvastased kleebised ja reguleeritav kalle tagavad stabiilsuse ja mugavuse. Lisaks on ühe kokkupandava jala all arvutiga ühendatav Bluetooth-vastuvõtja, mis on mugavalt paigutatud, et vältida lihtsat kadumist.

Näitajad ja energiasääst

GD108 klaviatuuril on LED-indikaatorid, mis näitavad ühenduvust ja toiteolekut, mis aitavad selle jõudlust jälgida. Lisaks võimaldab sisseehitatud lüliti energiasäästu, eriti kasulik, kui jätate klaviatuuri pikemaks ajaks jõude.

Paki sisu

Klaviatuur

Lülitid x 2

Võtmed x 4

Klahvikorgi eemaldaja x 1

Tolmukindel kott x 1

Bränd Darkflash
Mudel GD108
Värv Sinine
Aku mahutavus Liitium, 1200 mAh
Kaal 1024 g
Kaabli pikkus 1500 mm
Võtme eluiga 50 miljonit klikki
Võtmete arv 110
Liides USB-C
Ühenduvus Juhtmega + 2.4 kaherežiimiline
Mõõtmed 427 x 122 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles