Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Medisana BS 430 connect läbipaistev elektrooniline isiklik kaal

Medisana BS 430 connect läbipaistev elektrooniline isiklik kaal
Laos
  • 78.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 26.33 €
Kaubamärgid Medisana
Kauba ID: 1761723
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kehaanalüüsi kaal BS 430 connect mõõdab enamat kui lihtsalt kehakaalu. See tuvastab ülitundlike roostevabast terasest elektroodide abil nende täpse keharasva, kehavee ja lihasmassi. Kõigi nende väärtuste koosmõju on ülioluline element kehakaalueesmärkide tervislikul saavutamisel koos tõhusate treeningprogrammidega. Suurt valgete helendavate numbrite ja helesinise taustvalgusega LCD-ekraani on lihtne lugeda ka kehvades valgustingimustes. BS 430 connect ei edasta mitte ainult mõõtmisi kuni kaheksa kasutaja jaoks ja kuvab neid suurel taustvalgustusega ekraanil, vaid saab need ka Bluetooth®-i kaudu edastada iOS-i ja Android-seadmete rakendusse VitaDock+ ja seejärel VitaDock® Online'i.

- Kaalu, keharasva, kehavee, lihaseprotsendi ja luumassi mõõtmine, KMI väärtuse määramine ja integreeritud kalorivajaduse analüüs (BMR).
- Automaatne kuni 8 kasutaja tuvastamine kaalul.
- Bluetooth® Smart andmeedastus iOS-i ja Androidi jaoks mõeldud VitaDock+ rakendusse ja VitaDock Online'i.
- Tänu Medisana kaubamärgi kvaliteedile saame pakkuda 3-aastast garantiid!

- VitaDock+ võimaldab teil üksikasjaliku graafika kujul igal ajal ja kõikjal juurde pääseda salvestatud andmetele.
- Lihtne tänu intuitiivsele puutetundlikule navigeerimisele.
- Kõigi väärtuste üksikasjalik esitus aja jooksul.

Teisaldage oma veresuhkru tulemused oma VitaDock+ rakendusest VitaDock® Online'i ja kasutage arvukaid funktsioone oma andmete vaatamiseks ja kuvamiseks veebiportaalis. Medisana® VitaDock® Online võimaldab teil salvestada, juurde pääseda, analüüsida ja eksportida oma terviseandmeid, nagu vererõhk, veresuhkur, kaal, temperatuur ja aktiivsus. Lisaks saate sünkroonida oma veebiportaalis salvestatud andmeid VitaDock+ rakendusega mitmes iOS-i ja Android-seadmes.Medisana BS 430 connect. Tüüp: Elektrooniline isiklik kaal, Maksimaalne kandevõime: 180 kg, Täpsus: 100 g. Ekraan: LCD, Ekraani suurus (HxV): 49 x 70 mm. Aku tüüp: AAA, Aku pinge: 1,5 V. Laius: 320 mm, Sügavus: 320 mm, Kõrgus: 24 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles