Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mcdodo TWS Earbuds Lite kõrvaklapid HP-8031 (mustad)

Mcdodo TWS Earbuds Lite kõrvaklapid HP-8031 (mustad)
Laos
  • 22.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.66 €
Kaubamärgid Mcdodo
Kauba ID: 1458489
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta kõrvaklapid Mcdodo TWS Earbuds Lite HP-8031

Kuulake muusikat mugavalt kodus, tööl või reisil olles, nautides suurepärast helikvaliteeti. Mcdodo HP-8031 TWS kõrvaklapid üllatavad teid selge, loomuliku heli ja kuni 25-tunnise aku tööeaga (koos laadimisümbrisega). Neil on ka kerge, ergonoomiline disain ja IP54 veekindlus. Veelgi enam, Bluetooth 5.0 ühenduvus tagab stabiilse edastuse ning sisseehitatud mürasummutavad mikrofonid võimaldavad telefoniga vabalt rääkida.

Pikk tööaeg

Ärge muretsege, et teie kõrvaklapid tühjenevad liiga kiiresti ega lase teil kuulata oma lemmiklugusid või taskuhäälingusaateid. Täielikult laetuna suudab Earbuds Lite HP-8031 muusikat esitada umbes 5 tundi ning kaasas olev ümbris võimaldab seda aega pikendada umbes 25 tunnini. See võrdub isegi terve päeva kasutamisega! Kõrvaklappide laadimine ei võta palju aega – piisab umbes 1,5 tunnist.

Usaldusväärne juhtmevaba ühendus

Nautige kiiret ja stabiilset juhtmevaba ühendust Bluetooth 5.0 tehnoloogiaga. Tööulatus kuni 10 m, lai ühilduvus, suurem häirekindlus – need on vaid mõned eelised! Saate hõlpsasti ühendada kõrvaklapid enamiku Androidi, iOS-i või Windowsi seadmetega ja kasutada mõlemat eraldi või mõlemat korraga. Peale selle loovad kõrvaklapid Lite HP-8031 pärast sidumist iga kord automaatselt ühenduse.

Kerge nagu sulg

Kuulake muusikat nii palju kui soovite, ilma ebamugavustunde pärast muretsemata. Mcdodo kõrvaklapid kaaluvad vaid 4 g – te ei tunne isegi, et need on teie kõrvas. Veelgi enam, need sobivad suurepäraselt kõrvakanalisse ega kuku välja isegi siis, kui tegelete spordiga või lihtsalt liigute palju. Lite HP-8031 kõrvaklapid on ka uskumatult mugavad ja IP54 veekindlad, et taluda higi ja vihma! Kõrvaklappidel on ka lihtsalt kasutatavad puuteplaadid.

Kasti

  • Kõrvaklapid
  • Laadimiskarp
  • Laadimiskaabel (USB-C)
  • Kasutusjuhend
Bränd McDodo
Mudel HP-8031
Värv Must
Bluetoothi versioon 5.0
Vahemik Kuni 10 m
Korpuse aku mahutavus 320 mAh
Kõrvaklappide aku mahutavus 30 mAh
Laadimisaeg u. 1,5 tundi
Laadimisliides USB-C
Töötunnid u. 5 tundi (kõrvaklapid) + 20 tundi (laadimisümbris)
Veekindel IP54
Mõõtmed 58x49,5x24,5 mm
Omadused
Bluetoothi versioon 5.0
Tüüp kõrvapealsed kõrvaklapid
Värv must
Veekindluse sertifikaat Mitte ühtegi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles