Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mcdodo TWS Earbuds HP-2780 kõrvasisesed kõrvaklapid (valged)

Mcdodo TWS Earbuds HP-2780 kõrvasisesed kõrvaklapid (valged)
Laos
  • 19.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.66 €
Kaubamärgid Mcdodo
Kauba ID: 1460105
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Mcdodo TWS Earbuds HP-2780 (valged) kõrvasisesed kõrvaklapid

Tagage muusika kuulamise ajal täielik mugavus. Mcdodo kõrvaklapid toetavad Bluetooth 5.1 ja neil on pikaajaline juhtmevaba töö kuni 10 meetri kaugusel. Samal ajal on need ülimalt kerged ja hõlpsasti kasutatavad – sisseehitatud puutepaneel võimaldab hõlpsasti juhtida mängitavat muusikat ning kaasas olev laadimisümbris täidab teie kõrvaklapid kiiresti ja pikendab nende tööaega kuni 20 tundi! Toote veekindlus IPX4.

Bluetooth 5.1

Unustage kaablipiirangud! Mcdodo dokkimiskõrvaklapid toetavad Bluetooth 5.1 ühendust, nii et saate nautida suurepärast edastuskvaliteeti ilma häireteta kuni 10 meetri kauguselt. Veelgi enam, see Bluetoothi versioon pakub tõhusat jõudlust väiksema energiatarbimisega, nii et saate kuulata oma lemmikmuusikat kuni 4 tundi ilma laadimishäireteta.

Kiirlaadimine ümbrises

Tarnekomplekt sisaldab elegantset laadimisümbrist, mis pikendab kõrvaklappide tööaega kuni 20 tunnini. Sisseehitatud LED-indikaatorid hoiavad teid seadme toiteolekust kursis ja kui aeg käes, saate seda USB-C kaabli abil kiiresti (1,5 tundi) laadida.

Tugev disain

Te ei pea muretsema, et teie kõrvaklapid muutuvad kiiresti kasutuskõlbmatuks. Nende valmistamisel on kasutatud kvaliteetseid PC- ja ABS-materjale, seega on kõrvaklapid kulumiskindlad. Lisaks on veekindluse reiting IPX4, nii et neid ei kahjusta higi ega kerged pritsmed. Saate need edukalt trenni kaasa võtta või vihma käes muusika kuulamist jätkata.

Mugav kasutamine

Kuulake muusikat ja unustage kõik muu. Mcdodo TWS kõrvaklapid on äärmiselt kerged ja mugavad kasutada. Muusika juhtimine on sisseehitatud puuteplaadiga lihtne – loo muutmiseks, peatamiseks või jätkamiseks puudutage lihtsalt kõrvaklappe. Tunnetage, kui mugav see on!

Kaasas

  • Kõrvaklapid
  • Laadimiskarp
Tootja McDodo
Mudel HP-2780
Bluetoothi versioon 5.1
Suhtlusulatus 10 m
Materjal PC+ABS
Aku 30 mAh*2 (kõrvaklapid); 320 mAh (see on laadimiseks)
Veekindel IPX4
Laadimisaeg 1,5 tundi
Toimimisaeg Mänguaeg: 4 tundi; Tööaeg: 20 tundi (koos kohvriga)
Laadija Tüüp C
Värv Valge
Mõõtmed Telefon: 35*24*23 mm; Korpus: 58 * 47 * 24 mm
Omadused
Bluetoothi versioon 5.0
Tüüp kõrvapealsed kõrvaklapid
Värv must
Veekindluse sertifikaat Mitte ühtegi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles