Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mcdodo PN-8922 pliiats iPadile

Mcdodo PN-8922 pliiats iPadile
Laos
  • 36.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.33 €
Kaubamärgid Mcdodo
Kauba ID: 1467372
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Mahtuvuslik pliiats Mcdodo PN-8922 Apple iPadile (valge)

Mcdodo PN-8922 on Apple iPad tahvelarvutitele mõeldud mahtuvuslik pliiats, mis tagab loomuliku ja täpse kirjutamise ja joonistamise. Kallutamise ja rõhu tundlikkusega saate luua käsitsi kirjutatud märkmeid, mis näevad välja nagu paberile kirjutatud, ja joonistada üksikasjalikke pilte ilma viivituseta pliiatsi ja tahvelarvuti vahele. Saate oma käe mugavalt tahvelarvutile toetada, muretsemata juhuslike liigutuste pärast. Elektrooniline ekraan teavitab teid pidevalt aku olekust, võimaldades teil oma ülesandeid täita, kartmata aku ootamatut tühjenemist. Pliiatsil on kena tekstuur, mis parandab kasutatavust pikema kasutusperioodi jooksul.

McDodo/PN-8922/1

Täpsus

Tunne, nagu kirjutaksid pliiatsi või pastakaga! Mcdodo PN-8922 mahtuvuslik pliiats on kalde- ja survetundlik, pakkudes sellega töötades loomulikku tunnet ja rahulolu. Saate luua üksikasjalikke sujuvate joontega jooniseid või nautida oma käekirja nüansse. Pliiatsi väärtuslik omadus on see, et saate oma käe mugavalt tahvelarvutile toetada, muretsemata juhuslike liigutuste või klõpsude pärast! Nautige kirjutamise ja joonistamise vabadust ja täpsust.

McDodo/PN-8922/2

Kasutusmugavus

Mcdodo PN-8922 mahtuvusliku pliiatsi üks suuri eeliseid on selle kasutusmugavus. Selle sisse- või väljalülitamiseks puudutage lihtsalt ümarat otsa. Te ei pea muretsema selle sidumise pärast – seade on kohe pärast sisselülitamist kasutusvalmis. Kinnituse vahetamiseks keerake see lihtsalt lahti, kinnitage uus komplekti kuuluv ja voilaa - pliiats on taas kasutamiseks valmis! Ekraanipildi tegemiseks lohistage pliiats lihtsalt ekraani vasakust alumisest servast ülemisse paremasse serva. Lukustuskuva topeltpuudutamine aktiveerib märkmiku.

McDodo/PN-8922/7

Juhtmeta magnetiline laadimine

Kas aku on tühi? Pliiatsit saab laadida traditsiooniliselt USB-kaabli abil või kinnitada see tahvelarvuti ühele küljele. Seade on varustatud LED-indikaatoriga, mis näitab laadimise olekut: sinine vilkuv tähendab, et seade on täielikult laetud. Kasutamise ajal saate aku olekut kontrollida pliiatsi ülaosas asuvalt ekraanilt. Aku täisvõimsuseni laadimine võtab aega 2 tundi, mis tagab 7 tundi pidevat tööd. Mitteaktiivsuse korral lülitub pliiats 10 minuti pärast automaatselt välja.

McDodo/PN-8922/6

Pakendis kaasas

  • Pliiats
  • Varuots
  • USB-C laadimiskaabel
Bränd McDodo
Mudel PN-8922
Värv Valge
Ühilduvus iPad 2018 (6. põlvkond) ja uuemad
Aku kestvus kell 7
Laadimisaeg 2 tundi
Ooteaeg 12 kuud
Kaal 13g
Pikkus 165,9 mm
Pliiatsi materjal PC+ABS
Otsa materjal POM
Aku mahutavus 90 mAh
Kaabli pikkus 37 cm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles