Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mcdodo PN-8920 pliiats iPadile

Mcdodo PN-8920 pliiats iPadile
Laos
  • 27.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.33 €
Kaubamärgid Mcdodo
Kauba ID: 1467376
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Mahtuvuslik pliiats Mcdodo PN-8920 Apple iPadile

Laske oma loovus valla Mcdodo PN-8920 pliiatsiga! Uskumatult kõrge tundlikkuse ja täpsusega on teil täielik kontroll iga liigutuse üle ja saate oma käe mugavalt ekraanile toetada, muretsemata teiste funktsioonide kogemata sisselülitamise pärast. See reguleerib joone laiust olenevalt kasutusnurgast ja sellel on rõhutundlikkus, mis hõlbustab varjutamist. See ühildub mitme Apple iPadi mudeliga ning selle magnetadsorptsioon võimaldab seda mugavalt tahvelarvuti külge kinnitada.

McDodo/PN-8920/1

Kõrge täpsus

Mcdodo pliiats on erakordselt sile. Selle ülikõrge tundlikkus võimaldab teil ekraani täpselt joonistada, kirjutada ja sellega manipuleerida. Ükskõik, kas visandate, teete märkmeid või redigeerite fotosid, Mcdodo pliiats annab teile ootuspärase täpsuse. Täiustatud tehnoloogia võimaldab mugavalt toetada käega tahvelarvuti ekraanil ilma muid funktsioone kogemata käivitamata. Lisaks võimaldab see kiiresti ekraanipilte teha!

McDodo/PN-8920/5

Täielik kontroll teie kätes

Kohandage oma pliiatsi jõudlust vastavalt oma vajadustele! Pliiats kohandab joone laiust olenevalt kasutusnurgast. Sellel on ka rõhutundlikkus, mis annab teile täieliku kontrolli joonistatud joonte intensiivsuse üle. See muudab soovitud varjutusefekti saavutamise veelgi lihtsamaks.

McDodo/PN-8920/4

Tööaeg kuni 18 tundi

Kasutage pliiatsit vabalt nii palju kui soovite! Sisseehitatud 130 mAh aku tagab ühe laadimisega kuni 18 tundi tööaega. Pliiatsi laadimine võtab aega umbes 90 minutit. Te ei pea muretsema, et pliiatsi mahl ootamatult tühjaks saab, sest kolmeastmeline LED-indikaator hoiab teid aku olekuga kursis.

McDodo/PN-8920/2
Tootja McDodo
Mudel PN-8920
Värv Valge
Aku mahutavus 130 mAh / 0,41 W
Laadimisaeg 90 minutit
Toimimisaeg 10-18 tundi
Laadimisliides USB-C
Materjal Alumiiniumisulam
Ühilduvus iPad Pro 12,9-tolline põlvkond 3/4/5, iPad Pro 11-tolline põlvkond 1/2/3, iPad Air 4 põlvkond

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles