Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mcdodo Omega CA-6420 USB-USB-C vedrukaabel 1,8 m (must)

Mcdodo Omega CA-6420 USB-USB-C vedrukaabel 1,8 m (must)
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Mcdodo
Kauba ID: 1458482
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Mcdodo Omega CA-6420 USB-USB-C vedrukaabel 1,8 m pikkune (must)

Pakkuge telefoni laadimisel mugavust! Mcdodo Omega vedrukaabel muudab teie igapäevase kasutamise kindlasti lihtsamaks. See toetab QC 4.0 kiirlaadimist ja võimaldab andmeedastust kiirusel 480 Mbps. Tänu vetruvale disainile ei lähe see sassi ega võta palju ruumi. Lisaks on see varustatud funktsionaalse LED-valgustusega.

Kiire laadimise tehnoloogia

Laadige oma nutitelefon koheselt ja säästke väärtuslikku aega! Mcdodo kaabel laadib tänu kõrgtehnoloogilise kiibi kasutamisele 50% lühema ajaga kui teised kaablid. Lisaks toetab see Quick Charge 4.0 kiirlaadimist ja annab voolu kuni 2A. Sellega saate vabalt laadida USB-C toitega telefone, sealhulgas Samsung Galaxy S20, LG G8 või Huawei P40.

Mugav hoiustamine

Te ei pea enam muretsema laadimiskaabli lahtiharutamise pärast! Omega kaabel on tänu vedruga konstruktsioonile sasipuntravaba. Paindlik disain võimaldab pikendada kaablit kuni 1,8 meetrini. Lisaks ei võta see teie laual palju ruumi – saate selle isegi ilma probleemideta tasku pista.

Praktilised detailid

Laadimiskaabli leiate hõlpsalt ka pimedas. Kaabel on varustatud praktilise LED-iga, mis kiirgab pehmet rohelist valgust. See võimaldab teil kaabli hõlpsasti rahakotist, seljakotist või pimedas ruumis üles leida.

Ohutu laadimine

Te ei pea muretsema telefoni ülelaadimise pärast. Kaabel kasutab nutikat laadimistehnoloogiat, mis reguleerib laadimisvõimsust olenevalt ühendatud seadmest. Lisaks kaitsevad 7 kaitsekihti teie telefoni tõhusalt kahjustuste eest. Lisaks väldib spetsiaalselt loodud kaabel ja pistikühendus purunemist.

Mudel Omega
Värv Must
Materjal Nailon + alumiiniumisulam
Väljundvool 2A
Andmete ülekanne 480 Mbit/s
Kaal 40 g
Pikkus Laieneb kuni 1,8 m.
Liides Tüüp C
Omadused
Kiirlaadimise standard Mitte ühtegi
Laadimisvõimsus (W) 10
Pikkus 1,8 m
Ühenduse tüüp USB-A - USB-C
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles