Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

McDodo kristallümbris iPhone 14 Pro Max jaoks (läbipaistev)

McDodo kristallümbris iPhone 14 Pro Max jaoks (läbipaistev)
Laos
  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Mcdodo
Kauba ID: 1462519
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

McDodo kristallümbris iPhone 14 Pro Max jaoks (läbipaistev)

Varuge vastupidavat ümbrist, et hoida oma iPhone 14 Pro Max kaitstuna. Ümbris kaitseb teie telefoni kahjustuste eest, ilma et see mõjutaks kasutusmugavust. Lisavarustus on varustatud ka 38 magnetiga, mis võimaldab nutitelefoni induktiivselt laadida ja magnethoidjaid kasutada.

McDodo/PC-3093/3

Usaldusväärne kaitse

Võite olla kindel, et teie telefon on ohutu. Korpus on valmistatud kvaliteetsest arvuti- ja TPU-plastikust, nii et see kaitseb teie nutitelefoni tõhusalt kukkumiste ja löökide eest. Ümardatud nurgad kaitsevad ideaalselt teie telefoni ekraani, samas kui tugevdatud servad kaamera ümber pakuvad tõhusat kaitset kriimustuste eest.

McDodo/PC-3093/1

38 magnetit

Traadita laadimiseks või magnethoidiku kasutamiseks ei pea te enam oma iPhone'i ümbrisest eemaldama. Mcdodo tunnustarvik on varustatud 38 magnetiga, mis tagavad muljetavaldava veojõu. See võimaldab mugavalt kasutada induktiivlaadijaid ja -hoidikuid, aga ka MagSafe'i aluseid.

McDodo/PC-3093/2

Kvaliteetne töötlus

See praktiline ümbris teenib teid pikka aega. See on väga vastupidav kulumisele ja kollaseks muutumisele – ärge kartke seda kiiresti uuega asendada. Aksessuaar on kaetud ka spetsiaalse kattega, mis hoiab ära sõrmejälgede jäämise. See tähendab, et saate selle hõlpsalt puhtana hoida!

McDodo/PC-3093/4

Tootja McDodo
Mudel PC-3093
Värv Läbipaistev
Ühilduvus iPhone 14 pro max
Materjal PC+TPU
Omadused
Korpuse mudel iPhone 12 Mini
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles