Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mcdodo CM-4320 autohoidik tahvelarvutile/telefonile peatoel

Mcdodo CM-4320 autohoidik tahvelarvutile/telefonile peatoel
Pole laos
  • 20.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7 €
Kaubamärgid Mcdodo
Kauba ID: 1462928
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Mcdodo CM-4320 auto peatoe kinnitus tahvelarvutile/telefonile

Kas olete autos tagaistujana kunagi soovinud, et teil oleks telefoni või tahvelarvuti jaoks alus, et saaksite mugavalt filme vaadata või mänge mängida? Mcdodo auto peatoe kinnitus teeb selle võimalikuks! See käepärane vidin ühildub seadmetega, mille diagonaal on 4,7-12,9 tolli, nii et saate hõlpsalt paigaldada nii telefoni kui ka tahvelarvuti. Samal ajal ei tekita selle paigaldamine teile raskusi, sest see on väga kiire ja lihtne.

McDodo/CM-4320/2

Korduvkasutatav

Mcdodo autokinnitus on mõeldud mitmeks kasutuseks. Saate seda hõlpsalt kasutada filmide, videote vaatamiseks või mängude mängimiseks. See on ideaalne vidin tagaistmel sõitjatele. Veelgi enam, selle mõlemas otsas on spetsiaalsed laadimisavad, nii et saate oma seadmeid igal ajal vabalt laadida.

McDodo/CM-4320/5

Kasutusmugavus

Mcdodo vidin pole mitte ainult funktsionaalne ja praktiline, vaid seda on ka äärmiselt lihtne kasutada. Tänu stabiilsele konstruktsioonile koos alumiiniumisulamist kronsteiniga tagab see otsese ja lihtsa paigaldamise ilma peatuge eemaldamata. Ainulaadne teleskoopvarre disain võimaldab teil reguleerida kaugust vahemikus 57 mm kuni 230 mm, võimaldades teil kohandada vaatenurka vastavalt teie individuaalsetele vajadustele. Lisaeelis on see, et kronsteini saab pöörata 360 kraadi, mis suurendab oluliselt kasutusmugavust.

McDodo/CM-4320/6

Suurepärane ühilduvus

Mcdodo autokinnitus kohandub teie vajadustega. See on loodud mugavust silmas pidades ja ühildub paljude seadmetega, mille suurus on vahemikus 4,7–12,9 tolli. Reguleeritava pikkusega 132–178 mm käepide tagab, et hoidik kohandub sujuvalt teie sõiduki omadustega. Tänu oma mitmekülgsusele sobib see 99% turul olevatest autodest. See muudab Mcdodo mugavuse ja funktsionaalsuse sünonüümiks.

McDodo/CM-4320/7
Tootja McDodo
Mudel SM-4320
Materjal Silikoon-alumiiniumisulam ABS
Mõõtmed 178×91×75 mm
Omadused
Paigaldusmeetod
Täiendav laadimisrežiim Juhtmeta (induktiivne)
Ühendus Standard
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles