Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mcdodo CA-7290 USB-C Lightning kaabel, 1,2 m (valge)

Mcdodo CA-7290 USB-C Lightning kaabel, 1,2 m (valge)
Laos
  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid Mcdodo
Kauba ID: 1462532
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Mcdodo CA-7290 USB-C Lightning kaabel, 1,2 m (valge)

Võite raisata aega, oodates, kuni teie seadmed laadivad, kuid miks? McDodo kiirlaadimiskaabel toetab 3A voolu kiiremaks laadimisajaks. Lisaks toetab see PD-protokolli, mis tähendab, et see töötab edukalt Apple'i seadmetega ja iPhone X-i 50% laadimiseks kulub vaid 30 minutit. Kaablil on vastupidav disain ja see kasutab teie seadmete akude kaitsmiseks nutikat kiipi. Lisaks võimaldab see edastada andmeid kiirusega 480 Mbps. USB-A–USB-C pistikud tagavad laialdase ühilduvuse paljude seadmetega.

McDodo/CA-7290/3

Ohutus on edu võti

McDodo kaabel kasutab nutikiibi tegevust, nii et see tuvastab ühendatud seadmete tüübi. See lahendus võimaldab teil reguleerida laadimisvoolu ja pakkuda teie seadmete täielikku kaitset ülelaadimise, ülekuumenemise või lühise eest. Veelgi enam, McDodo pakub värskendusi iOS-i uusimatele versioonidele, nii et te ei pea muretsema ühilduvuse pärast.

McDodo/CA-7290/2

Tugev disain

CA-7290 on kaabel, mille paksendatud struktuur tagab stabiilse ülekande ja kõrge juhtivuse. See pole veel kõik! Selle otsad on äärmiselt painduvad, muutes need väga paindumiskindlaks – ärge muretsege pistikute läheduses esinevate kahjustuste pärast. McDodo ei vea teid alt! TPE ümbris on tähelepanuväärne - see on nahale meeldiv ja kaitseb väljatõmbamise eest, nii et kaabel kestab teid väga kaua!

McDodo/CA-7290/1

Edastage faile kiiremas tempos

Nüüd kulub failide edastamiseks seadmete vahel vaid mõni minut. Kaabel tagab edastuskiiruse 480 Mbps, mis tähendab, et suure filmi või fotode kausta edastamine võtab sõna otseses mõttes minuti! Ärge raisake aega ootamisele!

McDodo/CA-7290/4
Tootja McDodo
Mudel SA-7290
Materjal TPE
Värv Valge
Pikkus 1,2 m
Laadimisvool 3A
Kaal 31 g
Funktsioonid Laadimine + andmeedastus
Omadused
Kiirlaadimise standard
Laadimisvõimsus (W)
Pikkus 1,2 m
Ühenduse tüüp USB-A - USB-C
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles