Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mcdodo CA-5280 LED nurga all USB-C-kaabel, 1,8 m (must)

Mcdodo CA-5280 LED nurga all USB-C-kaabel, 1,8 m (must)
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Mcdodo
Kauba ID: 1458472
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Mcdodo CA-5282 LED-nurkne kaabel USB-USB-C, 1,8 m (must)

Nautige Mcdodo CA-5282-ga kiiret laadimist (2A) ja mugavust. Kaabel on nurgelise disainiga, mis võimaldab nutitelefoni laadimise ajal mugavalt kasutada. Sellega saate samal ajal oma seadet laadida ja faile edastada. Lisaks tagab usaldusväärne töötlus toote vastupidavuse ja kahjustustele vastupidavuse.

Ohutu laadimine

Kaabel on loodud nii, et selle kasutamine oleks täiesti ohutu. See vähendab automaatselt voolu seadme laadimise lõpus, vältides selle kahjustamist. See tagab ka stabiilse laadimise ja pikendab toote eluiga. Lisaks kaitseb see ülekuumenemise eest ning nutikas kiip tagab nii kiire kui ka ohutu laadimise.

Kiire andmeedastus

Mcdodo kaabli eeliseks on ka võimalus samaaegselt andmeid edastada ja nutitelefoni laadida. Toode pakub andmeedastuskiirust 480 Mbps, nii et te ei pea igavesti ootama failide kopeerimist.

Piiranguteta

Mcdodo pakub teile vajalikku kasutusvabadust. CA-5282 kaabel on nurga all, nii et te ei pea telefoni laadimise ajal oma mängukogemust ohverdama. Lisaks võimaldab USB-C-port ühendada sellega enamiku nutitelefonide mudeleid.

Tugev disain

Teine Mcdodo CA-5282 eelis on selle vastupidav disain. Nailonpunutis tagab vastupidavuse ja hoiab ära kaabli sassi sattumise. Lisaks on toode katsudes meeldiv ning tugevdatud otsad on paindumis- ja pragunemiskindlad. Lisaks muudab LED-indikaator seadme kasutamise öösel mugavamaks. Samuti saate valida ühe kahest töörežiimist: päev ja öö.

Tootja McDodo
Mudel SA-5282
Värv must
Pikkus 1,8 m
Materjal TPE + alumiinium + nailon
Intensiivsus Max 2A
Andmeedastuskiirus 480 Mbit/s
Sisendport USB
Väljundport USB-C
Omadused
Kiirlaadimise standard Mitte ühtegi
Laadimisvõimsus (W) 10
Pikkus 1,8 m
Ühenduse tüüp USB-A - USB-C
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles