Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mcdodo CA-3161 USB-C ja Lightning kaabel, 36 W, 1,8 m (must)

Mcdodo CA-3161 USB-C ja Lightning kaabel, 36 W, 1,8 m (must)
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Mcdodo
Kauba ID: 1460119
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Mcdodo CA-3161 USB-C ja Lightning kaabel, 1,8 m (must)

Kas otsite kaablit, mis taastab kiiresti ja ohutult teie iPhone'i või iPadi toite? Mcdodo CA-3161 kaabel rahuldab kindlasti teie vajadused. Kaabel annab laadimisvõimsust kuni 36 W ja 3 A. See tagab maksimaalse ohutuse kasutamise ajal ning selle disain on vastupidav ja üle keskmise. Sellel on ka indikaatortuli, mis hoiab teid laadimisolekuga kursis. Kaabel ühildub Apple'i seadmetega.

Nautige kiiret laadimist

Te ei pea enam lõputult ootama, kuni teie seade on uuesti kasutusvalmis. Kaabel võimaldab laadida maksimaalselt kuni 36 W võimsust ja voolutugevust 3A. See laadib teie nutitelefoni või tahvelarvuti koheselt. Lisaks võimaldab kaabel üheaegselt laadida ja edastada andmeid kiirusega kuni 480 Mbps.

Kvaliteetne ehitus

Vastupidav nailonist punutud kaabel on erakordselt vastupidav kulumisele ja mehaanilistele kahjustustele. Samuti on see vastupidav korduvale painutamisele ega lähe sassi. Kaabli ots on täiendavalt tugevdatud, nii et võite olla kindel, et kaabel teenib teid pikka aega. Lisaks on see läbinud rea katseid, et tõestada selle vastupidavust. Kvaliteetne vaskkaabel tagab kiire ja stabiilse laadimise.

Turvalisuse huvides

Laadige oma seadmeid ohutult, muretsemata nende kahjustamise pärast. Toode kasutab spetsiaalselt väljatöötatud MSC tehnoloogiat ja sellel on topeltkiip, mis jälgib pidevalt laadimist ja tagab ühendatud seadmetele vajaliku kaitse. Kaablil on ka uuenduslik MAPO tehnoloogia, mis peatab laadimise automaatselt, kui laetuse tase jõuab 100%-ni, et vältida ülelaadimist.

Nutikas LED indikaator

Kaablil on nutikas LED-indikaator, mis annab teile teada teie seadme laadimisoleku. Oranž tuli näitab kiiret laadimist ja sinine tuli pidevat laadimist. Sisseehitatud indikaatorid aitavad teil ühendatud seadet ka pimedas leida.

Tootja McDodo
Mudel SA-3161
Värv Must
Pikkus 1,8 m
Materjal Tsingisulam + nailonist punutis
Maksimaalne võimsus 36 W
Praegune 3A (maksimaalne)
Andmeedastuskiirus 480 Mbit/s
Ühendused USB-C/valgustus
Omadused
Kiirlaadimise standard
Laadimisvõimsus (W)
Pikkus 1,8 m
Ühenduse tüüp USB-C – välk
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles