Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mcdodo CA-3150 USB-C kaabel, 6A, 1,2 m (must)

Mcdodo CA-3150 USB-C kaabel, 6A, 1,2 m (must)
Laos
  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Mcdodo
Kauba ID: 1460121
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kaabel Mcdodo CA-3150 USB-C, 6A, 1,2 m (must)

Laadige oma seadmeid kiiresti ja turvaliselt Mcdodo kaabli abil. Tootel on vastupidav konstruktsioon, lai ühilduvus ja kaasaegne disain. See pakub 66/100 W toiteallikat ühendatud seadmete laadimiseks lühikese aja jooksul ja lülitub täielikult välja, et vältida kulumist. Sisseehitatud LED-tuled annavad teile teavet laadimise oleku kohta.

Nutikas laadimine

McDodo kaabli abil saate oma telefoni või tahvelarvuti kiiresti laadida. Huawei Mate40Pro täislaadimine võtab vaid 30 minutit. Te ei pea muretsema oma seadmete ohutuse pärast – MAPO poolt heaks kiidetud tehnoloogia kaitseb teie seadmeid ja lülitab toite automaatselt välja, kui need on täielikult laetud. See tagab, et akud ei kulu ja püsivad kauem heas korras.

LED indikaatorid

Nüüd saate täpselt teada, milline on teie seadmete laadimise olek. Läbipaistvas korpuses on kaks värvilist LED-i, mis annavad teile kõige olulisema teabe. Oranž tähistab kiirlaadimisrežiimi, sinine aktiivset võimsust ja muutuvad LED-tuled näitavad automaatse laadimise lõppemist.

Ohutus ennekõike

Kahetuumalise nutikiibiga on teie seadmed turvalised. Laadimisprotsess on täielikult kontrollitud, mis tähendab, et laaditaval seadmel ei ole ülelaadimise ega ülekuumenemise ohtu.

Tugev disain

Hoolikalt läbimõeldud disain muudab Mcdodo CA-3151 kaabli ostuks, mis kestab aastaid. Tugevdatud kõrge juhtivusega vasesüdamik võimaldab kiiremat laadimist ning tugevad otsad muudavad kaabli äärmiselt vastupidavaks ning paindumis- ja kahjustuste suhtes vastupidavaks. Lisaks pakub topeltpunutis täiendavat kaitset kahjustuste eest.

Kaasaegne disain

Lisaks sellele, et kaabel on äärmiselt praktiline, avaldab see muljet oma kaasaegse disainiga. Läbipaistev disain võimaldab näha sisemisi komponente, luues küberpungi tunde. Kaabel tagab kiire laadimise ja kohese andmeedastuse.

Tootja McDodo
Mudel SA-3150
Ühenduse tüüp USB-USB-C
Väljundvool 6A
väljundvõimsus 66 W/100 W
Materjal Tsingisulam, nailonpunutis
Kaabli pikkus 1,2 m
Omadused
Kiirlaadimise standard
Laadimisvõimsus (W)
Pikkus 1,2 m
Ühenduse tüüp USB-A - USB-C
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles