Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mcdodo CA-2690 OTG 2in1 Converter Lightning to USB 3.0

Mcdodo CA-2690 OTG 2in1 Converter Lightning to USB 3.0
Laos
  • 17.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6 €
Kaubamärgid Mcdodo
Kauba ID: 1533398
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Adapter OTG 2v1 USB 3.0 jaoks Lightning Mcdodo CA-2690

Täiustage oma iPhone'i või iPadi võimalusi Mcdodo OTG-adapteriga. See võimaldab teil valitud seadmega ühendada erinevaid välisseadmeid, nagu kõvaketas, klaviatuur, hiir, kaardilugeja ja palju muud. Tänu lisapordile võimaldab see ka samaaegset andmeedastust ja laadimist kuni 2,4A vooluga. See paistab silma oma vastupidava, kuid kerge konstruktsiooniga, mistõttu on seda mugav alati kaasas kanda.

McDodo/CA-2690/5

Mitu võimalust

Lightning-toega OTG-adapter võimaldab teil iPadi või iPhone'iga ühendada laia valikut seadmeid. Väliseid kõvakettaid saate mugavalt kasutada failide haldamiseks, nutitelefonis filmide vaatamiseks või fotode sirvimiseks. Mudel CA-2690 võimaldab ühendada ka hiire või klaviatuuri, muutes töö mugavamaks. Adapteri kasutamine on erakordselt lihtne – ühendage see lihtsalt oma seadmega. Pole vaja raisata aega keerukate konfiguratsioonide peale!

McDodo/CA-2690/1

Läbimõeldud disain

Adapter on valmistatud tippkvaliteetsetest materjalidest, mis tagab selle kõrge vastupidavuse ja vastupidavuse kahjustustele. Nailonpunutisega tugevdatud kaabel pakub erakordset vastupidavust, samas kui tsingisulamist komponendid pakuvad täiendavat kaitset. Lisaks on adapteri kõige õrnemad osad spetsiaalselt kaitstud. Adapteril on ka sisseehitatud intelligentne kiip, mis tagab stabiilse edastuse ja tõhusa jõudluse.

McDodo/CA-2690/3

Bränd Mcdodo
Mudel CA-2690
Värv Hall
Liides USB-A + välk
Materjal tsink sulam
Pikkus 13 cm
Kaal 30 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles