Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mcdodo CA-2110 USB-C–USB-C kaabel, PD 100 W, 1,2 m (must)

Mcdodo CA-2110 USB-C–USB-C kaabel, PD 100 W, 1,2 m (must)
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Mcdodo
Kauba ID: 1462525
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Mcdodo CA-2110 USB-C–USB-C kaabel, PD 100 W, 1,2 m (must)

Uuenduslik McDodo kaabel tagab teie seadmete kiire ja turvalise laadimise. Sellel on 2 USB-C-porti, mis tagavad laialdase ühilduvuse populaarsete seadmetega. Selle võimsus ulatub kuni 100 W, mis tähendab, et see töötab suurepäraselt mitte ainult telefonidega, vaid ka suurema elektroonikaga, nagu sülearvutid, tahvelarvutid jne. Kaablil on vastupidav disain ja mitmeid turvafunktsioone, mis kaitsevad teie seadmeid lühise eest. ahel, ülekuumenemine, ülelaadimine jne. Tähelepanuväärne on ka kaasaegne kaabli disain. McDodo ühendab endas funktsionaalsuse ja esteetika.

McDodo/CA-2110/1

Nutikad turvafunktsioonid

Kaabel on varustatud nutikiibiga, mis tunneb ära ühendatud seadme tüübi ja reguleerib selle jaoks automaatselt laadimisvoolu. See lahendus hoiab akud suurepärases vormis ja laadib seadmeid veelgi kiiremini palju madalamatel temperatuuridel. Nüüd saate oma MacBook Pro 16 laadida umbes 2 tunniga, ilma et peaksite muretsema riistvara ülekuumenemise või rikke pärast. Ärge raisake aega ootamisele!

McDodo/CA-2110/5

Tugev disain

McDodo kaabel on ost, mis kestab palju aastaid! Tänu vastupidavale konstruktsioonile kestab toode teid väga kaua. Paksendatud südamik toetab 100 W võimsust ja ei ole altid kiirele läbipõlemisele. USB-C-pistikud on kaetud 24-karaadise kullaga, mis muudab need oksüdatsiooni-, rooste- ja kulumiskindlaks. Pealegi on kaabli otsad väga painduvad ega karda paindumist ega venimist ning kogu pikkuses kasutatakse täiendavat punumist, mis kaitseb kaablit vigastuste ja sassimineku eest. Nautige usaldusväärset McDodo jõudlust!

McDodo/CA-2110/7

Lai ühilduvus ja kaasaegne disain

Toode on varustatud 2 USB-C pistikuga. See toetab 100 W võimsust ja tuvastab ühendatud seadmed automaatselt. Kõik see muudab selle laialdaselt ühilduvaks paljude seadmetega – see lisab edukalt teie telefoni, sülearvuti või konsooli võimsust. Nüüd asendab üks kaabel paljusid teisi! McDodo on äärmiselt huvitava disainiga – läbipaistev korpus paljastab sisemised komponendid, mis annab sellele küberpunkliku iseloomu.

McDodo/CA-2110/3

Tootja McDodo
Mudel SA-2110
Materjal TPE+PVC
Intensiivsus 5A
Värv Must
Pikkus 1,2 m
Koguvõimsus 100 W
Omadused
Kiirlaadimise standard Toitevarustus
Laadimisvõimsus (W) 100
Pikkus 1,8 m
Ühenduse tüüp USB-C – USB-C
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles