Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mcdodo CA-1030 USB-C ja Lightning kaabel, 36 W, 1,2 m (must)

Mcdodo CA-1030 USB-C ja Lightning kaabel, 36 W, 1,2 m (must)
Laos
  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid Mcdodo
Kauba ID: 1459296
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Mcdodo CA-1030 USB-C ja Lightning kaabel, 36 W, 1,2 m (must)

Mcdodo kaabli abil saate oma seadme toite koheselt taastada ja faile edastada. See ühildub kõigi Apple'i nutitelefonide ja tahvelarvutite mudelitega. Lisaks näitab sisseehitatud LED-ekraan laadimisvõimsust ning kvaliteetsete materjalide kasutamine tagab vastupidavuse kahjustustele. Lisaks muudab kaabli külge kinnitatud Velcro kinnitus toote hoiustamise lihtsaks.

Jälgige laadimisprotsessi

Mugavuse suurendamiseks on kaablil kumer LED-ekraan, mis kuvab laadimisvõimsust ja tuvastab, kas ühendatud seade toetab PD kiirlaadimisprotokolli. Tänu sellele saate olla kursis!

Kiire laadimine ja andmeedastus

Kaabel toetab PD 20W kiirlaadimisprotokolli, mis tähendab, et see taastab teie seadme võimsuse 60%-ni umbes 30 minutiga. Veelgi enam, tänu sisseehitatud kiipidele reguleerib see nutikalt ühendatud seadme voolu ja pinget. See tagab stabiilse ja ohutu laadimise ning võimaldab teil laadimisvõimsust reaalajas kontrollida. Lisaks saate seda kasutada failide edastamiseks kiirusega kuni 480 Mbps.

Tugev disain

Mcdodo kaabel on disainitud selliselt, et saaksite seda võimalikult kaua kasutada. Puhast vasest südamik soodustab kiiret ja stabiilset laadimist ning ots on veelgi tugevdatud. Lisaks on toode läbinud rea vastupidavusteste ning nailonist viimistlus pakub ka kaitset kahjustuste eest.

Tootja McDodo
Mudel SA-1030
Värv must
Pikkus 1,2 m
Võimsus 36 W
Praegune 3 A max.
Materjal alumiiniumisulam, nailon
Liides USB-C välguni
Omadused
Kiirlaadimise standard Toitevarustus
Laadimisvõimsus (W) 36
Pikkus 1 m
Ühenduse tüüp USB-C – välk
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles