Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Õmblusmasin Techwood TMAC-1211

Õmblusmasin Techwood TMAC-1211
Pole laos
  • 64.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 21.66 €
Kaubamärgid Techwood
Kauba ID: 1458727
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Õmblusmasin Techwood TMAC-1211

Techwood TMAC-1211 on väike õmblusmasin, mis sobib ideaalselt erinevatel eesmärkidel. See pakub kuni 12 õmblust ja võimaldab õmmelda nööpauke. Tähelepanu väärivad ka vaba hülss ja automaatne keerme kerimisfunktsioon. Seade kaalub vaid umbes 2 kg ja sellel on sisseehitatud LED-valgustus. Saate selle ühendada toiteadapteriga või kasutada juhtmevabalt 4 AA patareiga (ei ole kaasas). Samuti saate jalgpedaali, sisseehitatud niidilõikuri ja sahtli.

Palju võimalusi

TMAC-1211 masin pakub teile palju huvitavaid võimalusi. See võimaldab teil valida 12 õmbluse hulgast ning võimaldab õmmelda ka ette- ja tahapoole. Seda saab kasutada ka nööpaukude õmblemiseks. Seade on varustatud ka praktilise pedaali ja vaba varrukaga, mis hõlbustab teil näiteks varrukate või püksisäärte kallal töötamist. Kõik see võimaldab teil näiteks laudlina õmmelda või riideid parandada.

Mugav

Nüüd saate hõlpsalt õmmelda kõike, mida soovite. Techwoodi õmblusmasinat on väga lihtne kasutada ja sellel on automaatne niidi kerimisfunktsioon. See kaalub ainult umbes 2 kg ja on varustatud praktilise käepidemega, mis muudab selle kandmise palju lihtsamaks. Tähelepanuväärne on ka sisseehitatud LED-taustvalgustus, mis annab teile tööpiirkonnas täiendava valgusallika. Masin on varustatud ka sisseehitatud niidilõikuri ja väikese sahtliga nõelte või poolide hoidmiseks.

2 toitumisviisi

Auto toiteks on kaks võimalust. Kaasas on toiteadapter, nii et saate selle lihtsalt ühendada. See sobib suurepäraselt kodus õmblemiseks! Lähed puhkusele ja võtad masina kaasa? Või äkki pole läheduses vaba pistikupesa ja peate midagi õmblema? Pole probleemi – saate masina toiteks kasutada 4 AA patareid (ei ole kaasas) ja kasutada seda juhtmevabalt.

Kaasas kasulikud tarvikud

Komplekt sisaldab ka mitmeid kasulikke tarvikuid, mis muudavad teie õmbluse ja masina kasutamise lihtsamaks. Näiteks leiate pakendist pooli ja nõela. Koos seadmega saad kaasa ka praktilise nõela niiditaja. Nüüd saate oma tööd veelgi lihtsustada ja hõlpsalt õmmelda kõike, mida soovite.

Kasti

  • Õmblusmasin
  • Pool
  • Niidirull
  • Nõel
  • Nõela niitja
  • Pedaal
  • Toiteadapter
  • Nööpaugu jalg
Bränd Techwood
Mudel TMAS-1211
Värv Valge
Õmbluste arv 12
Nimipinge 6 V – 1200 mA
Toiteallikas Adapter (kaasas):

Sisend: 100–240 V~ 50/60 Hz;
Väljund: 6V – 1,2A – 7,2W

või

4 x LR6/AA 1,5V patareid (ei kuulu komplekti);
Taustvalgus VEL
Kaal u. 2 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles