Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Maya RGB Joyroom JR-MS02 juhtmevaba kõlar (must)

Maya RGB Joyroom JR-MS02 juhtmevaba kõlar (must)
Laos
  • 36.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.33 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1460581
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta kõlar Maya RGB Joyroom JR-MS02 (must).

Kas soovite luua ainulaadset õhkkonda sõprade, perega kohtudes või peol? Joyroom JR-MS2 abil on see võimalik! Muusika rütmis vilkuv RGB-valgustus loob kordumatu meeleolu olenemata sündmusest. Lisaks võib see kõlar töötada pidevalt 6 tundi! Joyroomiga saate piirangud unustada.

Joyroom/JR-MS02-Maya-RGB-Must/8

Suur jõud

Joyroomi juhtmevaba kõlari väljundvõimsus on kuni 40 W. Kaks 92 mm metallist diafragma bassi draiverit hämmastab teid oma stereoheliga. Tänasest saad nautida oma lemmiklaule parimal võimalikul viisil!

Joyroom/JR-MS02-Maya-RGB-Must/5

Juhtmeta ühendus

Saate kuulata muusikat Joyroomi kõlarist nii, nagu soovite, kuna see on väga ühilduv. Sellega saate ühendada SD-kaarte, AUX-i või USB-mälupulka. Ja see pole veel kõik! Saate seda kasutada ka muusika kuulamiseks Bluetooth 5.0 kaudu. Selline ühendus on kiire ja stabiilne ning side ulatub kuni 10 meetrini!

Joyroom/JR-MS02-Maya-RGB-must/1

Erakordne efekt

RGB-valgustus loob teile muusika kuulamise ajal unustamatu atmosfääri. Saate seda kohandada vastavalt oma eelistustele ja vajadustele, kuna sellel seadmel on kuni 9 erinevat valgustusrežiimi. Lisaks vilguvad need tuled teie lemmiklaulude rütmis.

Joyroom/JR-MS02-Maya-RGB-must/3

Kasutusmugavus

Juhtmevaba kõlar on loodud mugavust silmas pidades, seega on selle kasutamine väga lihtne ja intuitiivne. Kõik juhtnupud asuvad seadme ülaosas, et muuta selle kasutamine veelgi mugavamaks.

Joyroom/JR-MS02-Maya-RGB-Must/9

Suur aku

Joyroomi kõlarit eristab selle suur 2400 mAh aku. Tänu sellele suudab see seade töötada pidevalt 6 tundi! Ja saate nautida oma lemmiklaulude täiuslikku heli. Lisaks, kui te kõlarit ei kasuta, võib see minna ooterežiimi, mis võib kesta kuni 24 tundi!

Joyroom/JR-MS02-Maya-RGB-Must/6

Veekindel

Te ei pea muretsema, et kõlar kogemata pritsib, kuna see on IPX5 veekindel. Lisaks on Joyroom seade kaitstud silikoontihenditega täiendava kaitse tagamiseks väliste veepritsmete eest.

Joyroom/JR-MS02-Maya-RGB-Must/7
Direktor Joyroom
Mudel JR-MS02
Bluetoothi versioon 5.0
Sagedusreaktsioon 100Hz ~ 16kHz
Kõlari tundlikkus 85 ± 3 dB
Aku mahutavus 7,4 V / 2400 mAh
Takistus 4 ± 15%
Hinnatud jõud 2 × 20 W
Töötunnid OKEI. 6 tundi
Ooteaeg 24 tundi
Laadimisaeg 4 tundi
Suurus 390×195×155 mm
Materjal ABS + silikoon
Neto kaal 2450 g
Omadused
Korpuse mudel
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles