Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Matter NEO NAS-WR10WM WiFi 16A Smart Socket

Matter NEO NAS-WR10WM WiFi 16A Smart Socket
Laos
  • 18.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.33 €
Kaubamärgid Neo
Kauba ID: 1461404
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikas pesa Matter NEO NAS-WR10WM WiFi 16A

Kas soovite oma kodu targemaks muuta? Nutikas pistik teeb selle teie jaoks võimalikuks! See võimaldab mugavalt juhtida kodumasinaid. Veelgi enam, spetsiaalse rakenduse abil on teil võimalus koostada nutikaid graafikuid või seada loendur. Sellel on ühilduvus Google'i assistendi ja Amazon Alexaga. Samuti pole teil probleeme sellega ühenduse loomisel, kuna see toetab IEEE 802.11 b/g/n ja Matteri protokolle.

Neo/NAS-WR10WM/1

Tark Maja

Smart Plugi abil saate hõlpsalt luua oma unistuste nutika kodu! Seadet saad mugavalt juhtida oma telefonist, mis tähendab, et juhid oma kodutehnikat igal pool! Saate hõlpsasti ühendada selliseid seadmeid nagu pesumasin, ventilaator, külmkapp, televiisor, lamp, mikrolaineahi ja palju muud! Omage takistamatut kontrolli kõige üle!

Neo/NAS-WR10WM/9

Kasutusmugavus

Ärge kartke keerukat seadistamist ja paigaldamist. Ühendate Neo pistikupesaga kiiresti ja lihtsalt! Kõik, mida pead tegema, on skannida oma seadmes olev QR-kood. Lisaks töötab see kõige populaarsemate platvormidega, nagu Tuya, Apple Home, Google Home ja Amazon Alexa. Neoga pole ebamugavusteks ruumi!

Neo/NAS-WR10WM/6

Lihtsad juhtnupud

Nutipesa saate juhtida oma telefonist. Tänu spetsiaalsele rakendusele saate koostada ajakavasid – lihtsalt planeerida, millal konkreetne seade peaks sisse või välja lülituma. Veelgi enam, saate alustada ka pöördloendust, nii et näiteks ventilaator lülitub välja 11 minuti pärast. Samuti võimaldab see jälgida energiatarbimist reaalajas.

Neo/NAS-WR10WM/4

Ohutus

Neo nutikas pistik on ka ohutuse tagatis. Sellel on nutikas lapseluku funktsioon, nii et võite olla kindel, et teie noorimad pereliikmed on elektrilöögi eest korralikult kaitstud. Veelgi enam, kui teie kodus on elektrikatkestus, salvestatakse teie seaded. See mitte ainult ei anna teile turvatunnet, vaid tagab ka teie mugavuse.

Neo/NAS-WR10WM/3
Tootja Neo
Mudel US-WR10WM
Nimipinge AC110-230V±10%, 50/60Hz
Nimivool 16 A
Protokoll IEEE 802.11 b/g/n, asi
Juhtmeta ühendus 2,4 GHz
Töövahemik 45 m
Töötemperatuur 0°C ~ 60°C
Töötav niiskus 0% ~ 85% suhteline niiskus
Ühilduvus Amazon Alexa, Google'i assistent
Mõõtmed 50×50×85 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles