Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Matt ekraani foolium 0,15 mm Baseus paberitaoline iPad Air/Pro 10.9/11 jaoks

  • 22.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1457215
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Magnetneeldumine – kohene paigaldamine

Baseus foolium on suurepärane lahendus mitte ainult graafilistele disaineritele, vaid ka inimestele, kes armastavad joonistada ja otsivad uusi võimalusi. Kile on mõeldud Apple iPad tahvelarvutite kasutajatele. Kergelt kareda, paberitaolise pinnaga saate luua vapustavaid kujundusi, hoides samal ajal oma tahvelarvuti ekraani turvalisena. Kile ei kõverdu ja sobib tihedalt ekraanile.

Korduvkasutatav

Adhesiooni ei nõrgenda korduv eemaldamine. Kile on nagu uus, isegi pärast 10 eemaldamiskatset. Valige Baseuse paberilaadne!

Ultra läbipaistvus

Hoolitse oma silmade eest! Tänu pimestamisvastasele kattele ei ole väga valgusküllases ruumis töötamine probleem. Valgus ei peegeldu, mis teeb tahvelarvutis töötamise lihtsaks ja nauditavaks.

Paberilehe tekstuur

Kirjutamine ja joonistamine muutub lihtsamaks! Spetsiaalne pind annab joonistustunde nagu päris paberil. Nii et te ei pea muretsema, et pliiats libiseb pinnal, kuna see sobib ideaalselt tahvelarvutile.

Paindlik ja kriimustuskindel

Kile on väga vastupidav ja töökindel. See talub teravate esemete, näiteks võtmete, toetamist. Lisaks on see sõrmejäljekindel, mistõttu on seda lihtne puhtana hoida.

Tootja Baseus
Mudel SGZM020302
Materjal LEMMIKLOOM
Paksus 0,15 mm
Ühilduvus iPad Air/Pro 10,9/11 tolli

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles