Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Massaažipüstol Yunmai EasePro YMFG-M403

  • 95.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 32 €
Kaubamärgid Yunmai
Kauba ID: 1729636
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Yunmai EasePro YMFG-M403 masseerija

Yunmai EasePro YMFG-M403 Massager on praktiline seade, mis pakub leevendust ja lihaste taastumist pärast intensiivseid treeninguid või pikki tööpäevi. Loodud sportlaste ja füüsiliselt aktiivsete inimeste vajaduste rahuldamiseks, pakub see 20 kg survejõudu ja kolme kiirust, et kohaneda erinevate kasutajate vajadustega. Kerge, vaikne, kuid väga tõhus, see on ideaalne valik kõigile, kes otsivad professionaalset lihaste taastumise tuge.

Uuenduslik massaažitehnoloogia

EasePro YMFG-M403 on varustatud Magic Touch tehnoloogiaga, mis võimaldab survet muutes reguleerida massaaži intensiivsust. See võimaldab täpselt kontrollida massaažijõudu, mis on tõhusa taastumise jaoks ülioluline. Unikaalne 10 mm massaažiamplituud tagab väsinud lihaste sügava ja tõhusa suunamise, pakkudes leevendust ja kiirendades nende taastumist.

Kolm kiirust erinevatele vajadustele

Masseerija pakub kolme kiirust: 1800 RPM, 2400 RPM ja 3000 RPM, mida saab reguleerida vastavalt teie vajadustele – alates õrnast soojendamisest ja lihaste äratamisest kuni treeningujärgse leevenduse ja intensiivse taastumiseni. See paindlikkus muudab seadme sobivaks nii professionaalsetele sportlastele kui ka harrastajatele.

Ergonoomiline disain ja kasutajasõbralik

105° käepideme nurk ja aerodünaamilise liikumise tasakaalu disain tagavad kasutaja mugavuse ja minimeerivad käte vibratsiooni. Puuteekraan võimaldab seadme hõlpsat ja intuitiivset kasutamist, muutes masseerija Yunmai EasePro YMFG-M403 kasutajasõbralikuks kõigile.

Mitmekülgsed massaažipead

Komplekti kuulub neli erinevat massaažipead, millest igaüks on mõeldud erinevate lihasrühmade masseerimiseks. Alates ümarast peast, mis sobib ideaalselt suurte lihasrühmade jaoks, lõpetades U-kujulise peaga kaela ja selgroo jaoks ning pikliku peaga sügavate kudede jaoks ja lame peaga lõõgastumiseks. See mitmekülgsus muudab masseerija väga tõhusaks erinevate rakenduste jaoks.

Ideaalne igaks juhuks

Yunmai EasePro YMFG-M403 kaalub vaid 600 g ja tekitab kuni 43 dB mürataset, mis teeb sellest uskumatult kaasaskantava ja diskreetse seadme. See toimib suurepäraselt kodus, jõusaalis või kontoris, pakkudes professionaalset massaaži igal ajal ja igal pool.

Bränd Yunmai
Mudel YMFG-M403
Värv Must
Massaaži amplituud 10 mm
Survejõud 20 kg
Pööret minutis 1800 p/min, 2400 p/min, 3000 p/min
Kaal 600g
Müratase Kuni 43 dB

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles