Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Martinex Peliko Aafrika täht

Martinex Peliko Aafrika täht
Laos
  • 40.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13.66 €
Kaubamärgid Martinex
Kauba ID: 1761831
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Klassikaline veeremise ja liikumise mäng 2–6 mängijale alates 4. eluaastast.

Klassika enam kui 60 aastat! Alates 1951. aastast on “African Star” olnud Soome populaarseim lauamäng. Vanade seiklusromaanide mänguversioon, mis jätkab soomlaste meelelahutust juba noorest peale. Kui veab, võite lennata ühe aarde juurest teise juurde, kui taskud on täis raha, kuid kui teil veab, põrkate ekspeditsioonide ajal bandiitide ja tühjade miinidega.

Sisuliselt on mäng rulli-ja-liigutav lauamäng, mis on piisavalt lihtne mängijatele alates 4. eluaastast, kuid ühtviisi meelelahutuslik kogu perele. Mängijad reisivad läbi Aafrika, otsides kuulsat teemanti, Aafrika tähte. Teemant on peidetud ühes tagurpidi mängumarkeris. Lisaks kuulsale teemandile võivad markerid paljastada muid juveele. Need on väärt mänguraha, kuid ei võida mängu nagu teemant. Markerite hulka kuuluvad ka vähem meeldivad üllatused, näiteks bandiidid.

Mängu leiutas Kari Mannerla ja see avaldati esmakordselt 1951. aastal. See sai Soomes kiiresti populaarseks ja aja jooksul on seda tõlgitud 16 keelde; rahvusvaheliselt on müüdud üle 4 miljoni mängu. Pärast 60 aastat on mäng jäänud populaarseks – ja peaaegu samaks. Lisaks väikestele reeglite täpsustustele müüakse seda mängu algset versiooni sellisena, nagu see oli 60 aastat tagasi. Maailm on selle aja jooksul märkimisväärselt muutunud, kuid illustratsioonid mängulaual ja markerid on muutumatud ja esindavad koloniaalaegu, mil mäng leiutati.

Aastate jooksul on Aafrika tähe teema esile tõstetud paljudes toodetes, nagu voodipesukomplektid, vaibad, kruusid, pliiatsid ja muud tüüpi mängud.Martinex Peliko African Star. Toote tüüp: Lauamäng, Žanr: Perekond, Soovitatav vanus (min): 4 aastat, Mänguaeg: 20 min, Peremäng

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles