Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Manhattani USB-C dokk/jaotur koos kaardilugejaga, pordid (x6): Ethernet, HDMI, USB-A (x3) ja USB-C, toiteallikaga (100 W) USB-C porti (märkige täiendava USB-C seinalaadijaga ja vaja on USB-C kaablit), samaväärne Startech DKT30CSDHPD3, alumiinium, must,

  • 86.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 29 €
Kaubamärgid Manhattan
Kauba ID: 1758442
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kõik-ühes USB-C mitmepordiadapter usaldusväärsete ühenduste loomiseks teie seadmetega

Manhattani SuperSpeed USB-C mitmepordiadapter muudab teie piiratud USB-C seadme terviklikumaks ja juurdepääsetavamaks. See on terviklik ühenduvuslahendus, mis aitab teil juba olemasolevate seadmetega rohkem ära teha, et suurendada tootlikkust peaaegu kõikjal, kus viibite. 4K HDMI-port võimaldab ühendada oma praeguse HDMI-ekraani, monitori või projektori, et saaksite oma tööruumi laiendada või oma tööd jagada. Selle kolme ülaosaga SuperSpeed USB-A pordiga saate lisada kuni kolm välisseadet, nagu hiir, klaviatuur, jaotur, välised mäluseadmed ja palju muud. Selle kaasasolevad SD- ja MicroSD-pesad ühendavad teid väliste mälukaartidega. Kui vajate võrguga traadiga ühendust, pakub see sisseehitatud Etherneti pordi kaudu gigabitist kiirust.

Suurepärased ja turvalised ühendused Etherneti, HDMI-ekraani, USB-välisseadmete ja SD-mälukaartidega
Manhattani SuperSpeed USB-C mitmepordiadapterit on lihtne ja kiire paigaldada. See adapter täiustab teie C-tüüpi seadme funktsionaalsust kohe pärast selle ühendamist. Seadmete töötamiseks pole konfigureerimiseks sätteid ega täiendavaid samme. Selle disain annab teile kompaktse ja tervikliku lahenduse, mis väldib lisakaableid, sasipundart ja segadust, et teie tööruum oleks puhas ja korras.

USB-C toiteallikas
Kaasasolev USB-C toiteallika port võib anda kuni 100 W (20 V / 5 A) kõigile teie seadistuses olevatele seadmetele. Ühendate ülesvoolu seadme kaabli ja toiteadapteri ning toide voolab nii jaoturiga ühendatud seadmesse kui ka ülesvoolu seadmesse. Funktsioon Power Delivery tagab ka kiirema laadimise kui tavalised laadijad, kuna see selgitab välja ühilduvate seadmete energiavajadused ning varustab seda kõige kiirema ja ohutuma kiirusega.

Multiport adapter, mis on loodud teiega kaasas käima
Tugev alumiiniumkorpus muudab selle multipordiadapteri ideaalseks reisikaaslaseks. Pange see oma põhiseadmega arvutikotti ja saate alati ühilduvate seadmete ja kuvaritega tööd teha.Manhattani USB-C dokk/jaotur kaardilugejaga, pordid (x6): Ethernet, HDMI, USB-A (x3) ja USB-C, toiteallikaga (100 W) USB-C-porti (pidage meeles, et on vaja täiendavat USB-C seinalaadijat ja USB-C-kaablit), samaväärne Startechi DKT30CSDHPD3-ga, alumiinium, must, 3-aastane garantii. Hostiliides: USB Type-C, USB Toide Tarne kuni: 100 W. Toote värv: Must, Ühilduvad mälukaardid: MicroSD (TransFlash), SD, Korpuse materjal: Alumiinium. Toiteallika tüüp: USB, Väljundpinge: 20 V, Väljundvool: 5 A. Toetatud Windowsi operatsioonisüsteemid: Windows 10, Windows 7, Windows 8.1, Windows Vista, Windows XP, Toetatud Mac operatsioonisüsteemid: Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks. Jätkusuutlikkuse sertifikaadid: RoHS

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles