Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Manhattani USB-C dokk/jaotur koos kaardilugeja ja MST-ga, pordid (x9): heli 3,5 mm, DisplayPort, Ethernet, HDMI, USB-A (x3), USB-C ja VGA, toiteedastusega (100 W) USB- C-port (Pange tähele, et vaja on USB-C seinalaadijat ja USB-C-kaablit), kõiki porte saa

  • 138.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 46.33 €
Kaubamärgid Manhattan
Kauba ID: 1758476
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Manhattanilt pärit USB-C dokkimisjaam koos MST-ga – juhtige korraga kolme monitori 11 ühendusega seadmega

Suurendage oma tootlikkust laua-, sülearvuti või tahvelarvutiga, kasutades seda väga mitmekülgset Manhattani dokkimisjaama. Selle Multi-Stream Transport (MST) tehnoloogia aitab teil korraga kolmel monitoril mitut toimingut teha, kuna see sisaldab HDMI-, DisplayPort- ja VGA-porti.

Ühendused kõigi välisseadmetega
Kolme USB-pordiga hiirte, klaviatuuride ja välkmäluseadmete jaoks, 3,5 mm stereopordiga peakomplekti jaoks ja kahe pesaga SD/microSD-kaartide jaoks rahuldab see dokkimisjaam hõlpsasti kõik teie ühenduvusnõuded. Lisaks pakub selle Gigabit RJ45 port traadiga võrguühendust, mis enamikes kaasaegsetes Ultrabookides ja Macbookides puudub.

Kuni 100 W laadimisvõimsus koos USB-C toiteallikaga (PD)
Kaasasolev USB-C PD-port võimaldab laadida sülearvutit kuni 100 W võimsusega, laadides samal ajal USB-A-portide kaudu teisi mobiilseadmeid, näiteks nutitelefone või tahvelarvuteid. Funktsioon Power Delivery tagab ka kiirema laadimise kui tavalised laadijad, kuna see määrab ühilduvate seadmete energiavajaduse ning varustab seda kiireima ja ohutuma kiirusega.

Viige oma telefon suurele ekraanile
Ühendage mis tahes Android 9 ja uuem nutitelefon, mis toetab videoväljundit USB-C kaudu, ja nautige oma rakendusi ja meediat veelgi rohkem. Vaadake videot monitoril või sirvige esitluse slaide – kõike seda oma telefonist.

Mitme pordiga adapter, mis on loodud minema kõikjale, kuhu lähete
Tugev alumiiniumkorpus muudab selle multipordiadapteri ideaalseks reisikaaslaseks. Vaatamata tohututele ühenduvusvõimalustele on see siiski piisavalt kompaktne, et mahutada koos põhiseadmega otse seljakotti või arvutikotti. Tänu lahtikäivale tugialusele saate asetada sülearvuti otse dokkimisjaama. Manhattani USB-C dokk/jaotur kaardilugeja ja MST-ga, pordid (x9): heli 3,5 mm, DisplayPort, Ethernet, HDMI, USB-A (x3), USB-C ja VGA, toiteallikaga (100 W) USB-C-porti (pidage meeles, et vaja on USB-C seinalaadijat ja USB-C-kaablit), kõiki porte saab kasutada korraga. Ühenduvustehnoloogia: Juhtmega, Hostiliides: USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-C, USB Toiteedastus kuni: 100 W. Etherneti LAN andmeedastuskiirus: 10 100 1000 Mbit/s. Toote värv: Must, Ühilduvad mälukaardid: MMC, MMC Mobile, SD, SDHC, SDXC, Andmeedastuskiirus: 5 Gbit/s. Toiteallika tüüp: USB. Toetatud Windowsi operatsioonisüsteemid: Windows 10, Windows 7, Windows 8.1

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles