Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Manhattani HDMI KVM-lüliti 2-pordiline, 4K@30Hz, USB-A / 3,5 mm heli- / mikrofoni ühendused, kaablid kaasas, helitugi, juhtimine 2x arvutit ühest arvutist / hiirest / ekraanist, USB-toitega, must, kolmeaastane garantii, karbis

  • 158.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 53 €
Kaubamärgid Manhattan
Kauba ID: 1758478
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kahe pordiga HDMI kahe monitoriga KVM-lüliti – lihtne juurdepääs ja juhtimine 4K UHD-s
Manhattani 2-pordiline kahe monitoriga HDMI KVM Switch on kompaktne lahendus kahe HDMI/USB-ga varustatud arvuti juurdepääsu ja juhtimise pakkumiseks ühest klaviatuurist ja hiirest ning kuni kahest monitorist. See aitab säästa installimisel kuluvat aega koos kaasasolevate kombineeritud kaablitega – pole vaja juurde osta –, mis on hõlpsasti otse süsteemiga ühendatavad.

Lihtne kasutada tõhususe suurendamiseks
See KVM-lüliti aitab teil oma süsteemidele tõhusamalt juurde pääseda ilma lisaklaviatuuride, hiirte ja monitoride kulu ja segaduseta. Saate valida ühendatud arvutid ja heli-/mikrofonikanalid esipaneeli surunuppude või klaviatuuri kiirklahvide kaudu. Selle KVM-lüliti täiustatud juhtimine sobib ideaalselt suure graafilise sisu jaoks sellistes rakendustes nagu videotöötlus, digitaalse märgistuse serveri juhtimine, meditsiiniline pildistamine, multimeediakujundus või kahesüsteemi juhtimistööjaamad. See sobib suurepäraselt ka kahe multimeediumiarvuti või sülearvuti jagamiseks ühe HDMI-teleriga.

4K eraldusvõime 30 Hz ja täielik heli tugi
Pidevalt kasvav nõudlus kõrgema videokvaliteedi järele ja HDMI-tehnoloogia areng on toonud 4K-toega arvutid ja kuvarid paljudesse visuaalselt ambitsioonikatesse töö- ja ärirakendustesse. See KVM-lüliti toetab kuni 3840 x 2160 (4K) eraldusvõimet sagedusel 30 Hz ja sobib teie ülikõrglahutusega seadistusse. Maksimaalse vaatamise nautimiseks saate ühendada teise monitori. Samuti saate täieliku heli ühilduvuse, toetades digitaalset heli ja eraldi 3,5 mm analoogseid stereoheli pistikuid mikrofonide ja kõlarite või kõrvaklappide jaoks.

Täiendav USB-jaoturi port
Integreeritud USB 2.0 jaotur pakub lisaks klaviatuuri- ja hiireportidele ka esiküljega USB-A-porti. See jaoturiport töötab teie ühendatud arvutite vahel nii, nagu oleks see otse hostarvutiga ühendatud, nii et saate vältida seadmete (nt printerid, mäludraivid või skannerid) pidevat ühendamist/lahutamist.

Ühildub Windows®, Mac®, Linux® ja teistega
Olles OS-ist sõltumatu, ei toeta see HDMI KVM-lüliti mitte ainult Windowsi, Mac OS-i ja Linuxi, vaid ühildub ka Unix®-i ja isegi Novell® NetWare'iga, et toetada täielikult vanemat pärandriistvara.Manhattani HDMI KVM-lüliti 2-pordiline, 4K@30Hz, USB-A/3,5 mm heli/mikrofoni ühendused, kaablid kaasas, helitugi, 2x arvuti juhtimine ühest arvutist/hiirest/ekraanist, USB toitega, must, kolmeaastane garantii, karbis. Klaviatuuri pordi tüüp: USB, Hiire pordi tüüp: USB, Video pordi tüüp: HDMI. HD tüüp: 4K Ultra HD, Maksimaalne eraldusvõime: 3840 x 2160 pikslit, Video ribalaius: 30 Hz. Toote värv: Must, Korpuse materjal: Metall, Sertifitseerimine: CE RoHS FCC. Toetatud Windowsi operatsioonisüsteemid: Windows 10, Windows 2000, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows Vista, Windows XP, Maci operatsioonisüsteemid, toetatud: Mac OS 9.0, Mac OS 9.1, Mac OS 9.2, Mac OS X 10.0 Cheetah, Mac OS X 10.1 Puma, Mac OS X 10.10..., muud toetatud operatsioonisüsteemid: Novell NetWare 6.x. Laius: 92 mm, Sügavus: 132 mm, Kõrgus: 66 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles