Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Manfrotto Nano Plus Stand statiiv Valgustussüsteem 3 jalga Must

  • 135.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 45.33 €
Kaubamärgid Manfrotto
Kauba ID: 1763173
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Nano Plus Stand on Manfrotto kõigi aegade tugevaim nanostatiiv, mis on kohandatud kõige nõudlikumatele pilditegijatele, kes töötavad stuudios või kohapeal.

Muljetavaldava maksimaalse kandevõimega 4 kg maksimaalse väljatõmbe korral toetab Nano Plus mugavalt uusimaid kaasaskantavaid professionaalseid valgustusseadmeid, sealhulgas välku või LED-i, ilma kompromissideta, isegi kui see on ühendatud modifikaatoriga, mis võimaldab kasutajatel keskenduda oma loovusele.

Kompaktne kokkuvolditud 52 cm pikkus muudab Nano Plusi ideaalseks loomingulistele inimestele, kes soovivad reisida kerge või väga piiratud kanderuumiga, kuna see pakub kompaktset ja kaasaskantavat valgustustuge, mis tagab stabiilsuse ja ohutuse. See libiseb isegi kenasti enamiku kaamerakottide küljel asuvasse statiivikotti, et kasutaja saaks hoida oma komplekti kompaktsena ja reisimisel kerge ilma valgustuskomplekti nõudeid tegemata.

Nano Plusil on kasulik tasandusjalg, mis võimaldab kasutajal säilitada stabiilse vertikaalse valgustuse toe isegi rasketes keskkondades, nagu ebatasasel pinnasel, linna kesktänavatel või isegi kivistel mäenõlvadel. Sellel mitmekülgsel valgustialusel on mitu kinnitusvõimalust, sealhulgas 16 mm (5/8") 3/8" keermega tihvt ja eemaldatav 1/4" keermeadapter, mis võimaldab turvaliselt kinnitada mitmesuguseid valgustustööriistu.

Nano Plusi veel üks suur eelis on maksimaalne kõrgus 197 cm (6,46 jalga), mis võimaldab kasutajatel mugavalt tõsta oma valgustustööriistu, et saavutada dünaamiline ja loominguline valgustus liikvel olles. Manfrotto Nano Plus Stand. Maksimaalne kandevõime: 4 kg, Jalgade arv: 3 jalga. Kõrgus (max): 197 cm, Kõrgus (min): 52 cm, Kaal: 1,35 kg. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles