Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Manfrotto Heavy Duty Grip Ball Head statiiv must

Manfrotto Heavy Duty Grip Ball Head statiiv must
Laos
  • 224.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 75 €
Kaubamärgid Manfrotto
Kauba ID: 1760989
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Eelised:
-väga madal minimaalsel töökõrgusel.
- suur kandevõime.
-lihtne ja intuitiivne kasutada.
- väga paindlik kaamera positsioneerimine.

SOBILIK:
-"silla" kaamerad (kompaktne peegelkaamera tüüpi sisseehitatud objektiividega).
-Lühikeste ja/või kergete fikseeritud pikkusega objektiividega peegelkaamerad.
- keskmise formaadiga kaamerad.

Kasutage kuulpea mitmekülgsust, lisage tõeline ergonoomiline juhtimine ja saate 322RC2: fotopea, mis võimaldab tänu käepideme revolutsioonilisele disainile ühe käega ühe käega lukustada, liigutada, positsioneerida ja lukustada. mis sisaldab kuullukustushooba ja saab paigaldada ka valikulise 322RS katiku vabastustarviku. Hõõrdumise juhtratas võimaldab reguleerida blokeerimismehhanismi võimsust, et see vastaks teie kaamera/objektiivi kaalule. 322RC2 on valmistatud magneesiumist, et tagada kerge jõudlus ja see on loodud hoidma teie komplekti kaalu statiivi raskuskeskmele võimalikult lähedal selle vähendatud kõrguse tõttu. Just see asjaolu koos 322RC2 täppiskonstruktsiooniga annab pea 5 kg kandevõime. 200PL kiirvabastusplaadi komplekti saab eemaldada ja asetada vasakukäeliseks kasutamiseks või käepideme ülaossa vertikaalsesse asendisse nagu "traditsiooniline" 222 disain, kuid selles asendis kasutamisel taastub maksimaalne kandevõime 2,5 kg. Komplektis sisseehitatud mullvesiloodi ja kiirvabastusega kaameraplaadiga (standardne 1/4" kruvi, teisese haaknõelaga). Sobib kasutamiseks 35mm või keskmise formaadiga kaameratega. Valikulised plaadid: 200PL-38, 200PLARCH-14, 200PLARCH- 38 PAT. OOTES

- vastupidav täismetallist konstruktsioon.
-kompaktne ristkülikukujuline 200 PL kiirkinnitusplaadi süsteem sobib kenasti väikese korpusega fotoaparaatide alla kuni peegelkaamerate (isegi teleobjektiividega) või väikese keskmise formaadiga või väikeste videokaamerate või sihiku alla. Selle kummist padi annab hea haarde ilma kaamerat kahjustamata ning selle nurga all olevad küljed tagavad, et see sobib ideaalselt ja tihedalt ka laia valiku Manfrotto peadega.
-Sellel peal on sekundaarne turvalukk, et te ei saaks plaati (ja kaamerat) kogemata lahti lasta. Lukk peatab kiirvabastushoova täieliku avanemise.
-mugav ühekordne lukustusmehhanism blokeerib või vabastab liikumise kõikidel telgedel, et suurendada kasutuskiirust.
-eraldi juhtnupp palli hõõrdumise eelseadistamiseks blokeeringust vabastamisel. Punase joone asukoht näitab rakendatud hõõrdumise ligikaudset suurust.
-hoides pead ja kaamera kinnitusplaati võimalikult madalal, hoitakse kaamerat stabiilsema toe tagamiseks turvaliselt statiivi raskuskeskmele lähemal.
- tänu ümberpaigutatavale kaameraplaadile saab seda kasutada nii parema- kui ka vasakukäeliselt. Tavaliselt sunnivad fotograafid päästiku asendi tõttu olema paremakäelised, kuid selle süsteemi eeliseks on isegi paremakäeliste kasutajate jaoks see, et saate hoida ühte kätt käepidemel, et kontrollida kadreerimisasendit ning vahetada kiiresti portree- ja pildirežiimi vahel. maastikuseaded, samal ajal kui teine käsi jääb kaamerale ja on valmis pildistamiseks isegi siis, kui pea liigub. Mõlema käe sellises asendis hoidmine annab teile parema kontrolli panoraamimise või võtete jälgimise üle.
- mõeldud kasutamiseks 322RS elektrooniliste või 322RSM manuaalsete katiku kaablite ja alustega; esimesed tarvikud, mis võimaldavad teil samaaegselt ja sama käega juhtida pea positsioneerimist ja päästiku vabastamist, ilma et peaksite pea käepidet lahti laskma.
-sisseehitatud, hoolikalt käsitsi seatud mullvesilood aitab veenduda, et teie silmapiir on tõesti horisontaalne. Manfrotto Heavy Duty Grip kuulpea. Kaal: 700 g. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles