Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Manfrotto 386B-1 statiivi tarvik

Manfrotto 386B-1 statiivi tarvik
Laos
  • 64.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 21.66 €
Kaubamärgid Manfrotto
Kauba ID: 1761510
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kerge, töökindel ja kaasaskantav Nano klamber on taskukohane versioon populaarsest Super Clampist. See kvaliteetne klambriga statiiv on nutikas valik fotograafidele, kes soovivad ruumi kokku hoida ja tõhusust maksimeerida.

Nano Clamp on asendamatu tarvik, milleta ei tohiks ükski komplekt olla, kuna see võimaldab teil oma seadmeid kiiresti ja turvaliselt paigaldada. Suudab hoida peaaegu kõike, mida saate oma lõugade ümber hoida, kinnitada see statiivide, tulede, riiulite ja lattide külge, et olla äärmiselt kohandatav ja ideaalne valik ootamatustega toimetulemiseks. Valmistatud vastupidavast ja kergest alumiiniumist, ei märka seda oma komplektis peaaegu üldse. See kaalub kõigest 110 g, kuid talub hõlpsalt kuni 4 kg kandevõimet. Uskumatult lihtne kaasas kanda ühest võttest võttesse – leiate sellele kindlasti iga kord uusi kasutusvõimalusi.

Tänu intuitiivsetele tehnoloogilistele edusammudele saab see töö hõlpsalt tehtud. Selle uus patenteeritud paljastamata keermesüsteem, suure jõudlusega alumiiniumist tõmbe- ja lukustuskäepide ning ainulaadne pinnadisain, mis võimaldab haarduda ümmarguste või lamedate varrastega, teeb sellest nutika ja töökindla valiku. See sisaldab ka uut suure hõõrdumisega teipi, mis parandab haardumist ja suurendab turvalisust.

9,5 mm ja 6,35 mm naissoost kinnitustega Nano Clamp ühildub paljude valgustustarvikutega. See sobib suurepäraselt ka uute hõõrdehoobade pöörlemisvastase adapteriga. Nano Clamp disainiti Itaalias kõrgeimate kvaliteedistandarditega. Manfrotto 386B-1. Toote värv: Must, Materjal: Alumiinium, Ühenduskeere: 1/4, 3/8". Kaal: 97 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles