Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Manfrotto 327RC2 statiivipea must 7,62 cm (3 tolli)

Manfrotto 327RC2 statiivipea must 7,62 cm (3 tolli)
Laos
  • 265.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 88.66 €
Kaubamärgid Manfrotto
Kauba ID: 1761008
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Manfrotto tutvustab uusi 327RC2 ja 324RC2 juhtkangi päid: ergonoomilised, mitmekülgsed, intuitiivsed.
Manfrotto juhtkangipead pakuvad ainulaadset ergonoomilist võimalust kaamera kiireks avamiseks, liigutamiseks ja blokeerimiseks, nii et saate täiusliku foto saamiseks vabalt ja sageli kadreerida ja ümber paigutada: kaamera liigutamiseks võtke peast kinni ja kohe, kui selle vabastate, lukustub see kindlalt. kohas.
327RC2 ja 324RC2 on uusima põlvkonna Manfrotto juhtkangipead, mis kasutavad täielikult ära uusi tehnoloogiaid ja materjale, et täiustada nii disaini kui ka tehnilisi näitajaid. Pead on optimeeritud, et tagada intuitiivne, kiire töö, suurem mugavus ja väiksem kaal. Nad seavad veelgi kõrgemad jõudluse ja kasutusmugavuse standardid kui nende ikoonilised eelkäijad.
PÕHIJOONED:
Üks lukustushoob muudab kõigi liigutuste kontrolli kiiremaks.
Hõõrdekontroll võimaldab täpset kaadri reguleerimist ja paremat kaamera ohutust. Uuenduslik roostevabast terasest kuul: valmistatud "sügavtõmbe" protsessi abil, mis annab tugeva õhukese seinaga õõnsa kera, mis vähendab kaalu ja suurendab lukustusjõudu.
Ergonoomiline disain tagab mugavuse ja täpsuse.
Nüüd on saadaval kaks erinevat mudelit, millest igaüks on valmistatud erinevast materjalist, millest igaühel on oma eelised ja igaüks on loodud vastama erinevatele fotograafide nõuetele:
Magneesiumkorpusega 327RC2 tagab suurepärase jõudluse ja vastupidavuse, muutes selle parimaks valikuks tipp- ja täiskaaderkaameratega edasijõudnutele.
Uued juhthoovapead jagavad tugevat perekondlikku stiili ja identiteeti ning koos kinnitavad Manfrotto liidripositsiooni kogu fotograafiasektoris.Manfrotto 327RC2. Kaal: 620 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles