Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Magnetiline telefoniümbris Mcdodo PC-1660 iPhone 13Pro jaoks

Magnetiline telefoniümbris Mcdodo PC-1660 iPhone 13Pro jaoks
Laos
  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Mcdodo
Kauba ID: 1467304
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Magnetiline telefoniümbris Mcdodo PC-1660 iPhone 13Pro jaoks

Hoidke oma iPhone 13 Pro turvaliselt ja mugavalt selliste tarvikutega nagu magnetkinnitused ja juhtmevabad laadijad. Mcdodo PC-1660 korpus on varustatud 38 magnetiga, mis tagavad muljetavaldava hoidejõu. Samuti on see vastupidav kollaseks muutumisele ja sõrmejälgedele. Lisaks kaitseb see tänu nutikale disainile teie telefoni tõhusalt kahjustuste, näiteks kukkumise eest.

McDodo/PC-1660/1

Sisseehitatud magnetid

Korpusesse on sisse ehitatud kvaliteetne magnetmoodul, mis sarnaneb Apple’i kasutatavale. See pakub kuni 38 suure atraktiivsusega magnetit. See tähendab, et te ei pea muretsema telefoni kukkumise ja kahjustamise pärast! Samuti saate hõlpsalt kasutada juhtmevabasid laadijaid, magnethoidikuid ja induktiivseid laadimisakusid.

McDodo/PC-1660/6

Usaldusväärne kaitse

Võite olla kindel, et teie iPhone on peaaegu igas olukorras ohutu. Kõik neli korpuse nurka on täiendavalt kaitstud, nii et su nutitelefon ei saa kahjustada isegi siis, kui see maapinnale kukub või millegi vastu põrkab. Kuid naudingud ei lõpe sellega – tarvik on loodud teie telefoni ekraani ja kaamerate tõhusaks kaitsmiseks.

McDodo/PC-1660/4

Kõrgeima kvaliteediga töötlus

Korpuse valmistamisel on kasutatud kvaliteetset arvutit ja TPU plastikut. See muudab tarviku äärmiselt vastupidavaks ning kulumis- ja kollasuskindlaks. Läbipaistev matt viimistlus muudab korpuse puudutamisel väga meeldivaks ning spetsiaalne AF-kate hoiab ära inetute sõrmejälgede tekkimise. See tähendab, et saate selle hõlpsalt puhtana hoida!

McDodo/PC-1660/7
Tootja McDodo
Mudel PC-1660
Ühilduvus iPhone 13 pro
Materjal PC+TPU
Värv Läbipaistev
Omadused
Korpuse mudel iPhone 13 Pro
Värv läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles