Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Magnetiline telefoniümbris iPhone 15 ProMax Baseus CyberLoop seeria jaoks (must)

  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1467514
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Magnetiline telefoniümbris iPhone 15 Pro Max seeria Baseus CyberLoop jaoks (must)

Baseuse magnetümbris töötati välja funktsionaalsust silmas pidades. Selles ümbrises on kõik, mida vajate, alates paindlikkusest ja kasutajamugavusest kuni paigaldamise ja eemaldamise lihtsuseni kuni konkurentsitu kaitseni. Kasutades uusimaid tehnoloogiaid, nagu MagSafe ja Baseus AirCare, tagab see teie seadme täieliku ohutuse. Nautige mugavust ja meelerahu, teades, et teie telefon on heades kätes. See vidin ühildub iPhone 15 Pro Maxiga.

Läbimõeldud disain

Baseuse magnetümbris on loodud maksimaalse funktsionaalsuse ja esteetika jaoks. 360° pööratav magnetrõngas võimaldab asetada telefoni vertikaal- või horisontaalasendisse, pakkudes paindlikku kasutamist. Täiustatud pöördhingede disain võimaldab telefonil toetuda mis tahes nurga all, suurendades kasutaja mugavust. Lisaks muudab libisemisvastane pind telefoni käes hoidmise mugavamaks. Korpus on ka sõrmejäljekindel, nii et sa ei pea muretsema soovimatute plekkide pärast.

Kasutaja mugavus

Baseuse ümbris mitte ainult ei kaitse teie telefoni, vaid pakub ka ületamatut kasutajamugavust. MagSafe'i ühilduvusega saate telefoni laadida ilma seda ümbrisest eemaldamata. Teine eelis on paigaldamise ja eemaldamise lihtsus tänu pehme TPU materjali kasutamisele. See ümbris on loodud teie mugavust silmas pidades.

Turvagarantii

Baseuse vidin on stiilne ümbris, mis on loodud teie seadme kaitsmiseks. Kõrgendatud 1 mm ekraani servad ja 0,6 mm kõrgendatud kaamera servad vähendavad kukkumis- ja kriimustuskahjustuste ohtu. Lisaks on korpuse nurgad tänu Baseus AirCare tehnoloogiale spetsiaalselt tugevdatud, pakkudes paremat kaitset löökide eest. Nautige oma nutitelefoni täiel rinnal, muretsemata selle turvalisuse pärast.

Pakendis kaasas

magnetkorpus

kleebised

puhastuslapp

Tootja Baseus
Mudel P60160500103-03
Materjal PC
Värv Must
Ühilduvus iPhone 15 pro max
Omadused
Korpuse mudel iPhone 15 ProMax
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles