Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Magnetiline telefoniümbris iPhone 15 Plus Baseus OS-Lucent seeria jaoks (selge)

  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1467493
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Magnetiline telefoniümbris Baseus OS-Lucent Series iPhone 15 Plus jaoks (läbipaistev).

Enam pole vaja muretseda iga kord, kui nutitelefoni kogemata maha kukutate! Baseus Lucent Series magnetümbris on loodud spetsiaalselt iPhone 15 Plus jaoks ja on väga vastupidav. Tänu sõrmejälgede ja kollasuse vastupanuvõimele säilitab see pikka aega kena ja esteetilise välimuse. See ühildub MagSafe'i tarvikutega ja võimaldab juhtmevaba laadimist ilma korpust eemaldamata.

-Baseus/P60157205203-02/1

Usaldusväärne kaitse

Kaitske oma telefoni kahjustuste eest! Baseus Lucenti ümbris kaitseb teie nutitelefoni usaldusväärselt kukkumiste ja põrutuste eest. Kergelt kõrgendatud ala kaamera ja ekraani ümber vähendab kriimustuste ohtu, kui asetate seadme tasasele pinnale. Selle õhukese disainiga ei pea te muretsema oma iPhone'i ülekuumenemise pärast.

-Baseus/P60157205203-02/5

Tähendab iPhone 15 Plus

Ümbris sobib ideaalselt iPhone 15 Plus jaoks. Sellel on täpselt lõigatud augud, mis võimaldavad täielikku juurdepääsu kaamera portidele, nuppudele ja funktsioonidele ilma korpust eemaldamata. Sisseehitatud magnetid võimaldavad kiiret laadimist induktiivse laadija abil. Tänu kvaliteetsete materjalide kasutamisele ei muutu korpus aja jooksul kollaseks, säilitades oma esteetilise välimuse kauem. Veelgi enam, spetsiaalne oleofoobne kate hoiab ära inetute sõrmejälgede ja rasvajälgede teket.

-Baseus/P60157205203-02/3
Tootja Baseus
Värv Läbipaistev
Ühilduvus iPhone 15 pluss
Materjal PC
Omadused
Korpuse mudel iPhone 15 Plus
Värv läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles