Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Magnetiline kaitseümbris telefonile Ipad 10 10.9 Baseus Minimalist (must)

  • 29.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1460774
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Magnetiline kaitseümbris Ipad 10 10,9-tollise Baseus Minimalist (must) jaoks

Kas soovite oma iPadi tõhusalt kaitsta? Tänu magnetkorpusele on see võimalik! See kaitseb teie seadmeid kahjustuste, kriimustuste ja mustuse eest. Pealegi saate seda edukalt kasutada statiivina joonistades või filme vaadates. Korpusel on ka äratus- ja puhkefunktsioon, et säästa teie iPadi akut.


Mugav

Baseuse magnetümbris loodi mugavust silmas pidades, mistõttu on sellega kaasas pliiatsihoidja. Nüüdsest ei kaota te neid enam kunagi! Lisaks saate seda mugavalt kasutada ja asetada vertikaalselt või horisontaalselt. Veelgi enam, horisontaalrežiimis saate iPadi paigutada kahele kõrgusele: üks mugavaks joonistamiseks ja teine videote vaatamiseks.


Läbimõeldud disain

Korpuse disain võimaldab teil selle kaheks osaks jagada, mis muudab selle kasutamise veelgi mugavamaks. Lisaks saate äratus-unerežiimi funktsiooni abil oma seadmetes energiat säästa. Samuti ei pea te muretsema selle transportimise pärast, kuna ümbris on väga õhuke ja kerge, seega ei mõjuta see teie seadme kaalu.


Täielik kaitse

Magnetümbris pakub teie iPadile täielikku kaitset. Selle tagaosa on tugevdatud, muutes selle jäigemaks ja vastupidavamaks löökide ja painde suhtes. Lisaks on iga 4 nurka veelgi tugevdatud, et pakkuda veelgi suuremat kaitset. Kaamera on tänu 3,5 mm paksusele veelgi kaitstud.


Täiustatud materjal

Baseuse ümbris on loodud ülima hoolega. See on valmistatud kvaliteetsest polüuretaanist, mis muudab selle kõvaks, kuid samas katsudes meeldivaks. Lisaks on korpus kulumis- ja plekkide suhtes vastupidav, mis muudab selle puhastamise lihtsaks.


Direktor Baseus
Mudel ARJS041101
Materjal PU+TPU+PC
Ühilduvus iPad 10 10,9"
Värv Must
Omadused
Korpuse mudel
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles