Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Magnetiline kahe küünega adapter DJI Action 3 kaamerale

Magnetiline kahe küünega adapter DJI Action 3 kaamerale
Pole laos
  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Telesin
Kauba ID: 1662637
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Telesini kinnitus DJI Action 3 kaamerale

Telesini adapteriga saate oma filmitud materjalile uue vaatenurga. See on loodud DJI Action 3 kaamerate jaoks ja tagab kohese kinnitamise alusesse võimsa magnetilise alusega, tagades teie seadme stabiilsuse ja turvalisuse. Metallklamber pakub täiendavat turvalisust, et kaitsta teie seadet soovimatu allalöögi eest, tagades töökindluse kõikides tingimustes.

Telesin/OA-TPM-T04/2

Universaalne rakendus

Telesini kinnitus ühildub täielikult DJI Action 3 kaameratega, mistõttu on see selle mudeli kasutajatele mugav lahendus. Kahekordse külmakingaga kinnitamine võimaldab teil hõlpsasti kinnitada kaamera selfie-sticki, statiivi, rattaraami või kaelakinnituse külge, võimaldades salvestada mitmesuguste stsenaariumide korral – alates ekstreemspordist kuni igapäevaste võteteni.

Telesin/OA-TPM-T04/3

Kerge, kaasaskantav ja vastupidav

Kvaliteetsetest materjalidest valmistatud vastupidav konstruktsioon muudab kaamerakinnituse usaldusväärseks kõikides tingimustes. Adapteri kerge kaal ja kompaktne suurus tähendab, et see võib teiega kõikjal kaasas olla, võimaldades teil oma kaamera kiiresti paigaldada kõikjale, kus seda vajate. Nii ei jäta te kasutamata ideaalset võimalust ainulaadsete kaadrite loomiseks.

Telesin/OA-TPM-T04/4

Kaasas

  • Adapter
  • Kruvi
Tootja Telesin
Mudel OA-TPM-T04
Materjal Nailon + kiud; alumiiniumisulam, silikoon
Mõõtmed 40,2 x 21,3 x 33,8 mm
Kaal 22,8 g
Ühilduvus DJI Action 3 kaamerad

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles