Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Magnetiline hoidik Lisen, armatuurlauale (must)

Magnetiline hoidik Lisen, armatuurlauale (must)
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Lisen
Kauba ID: 1610747
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Liseni magnetiline armatuurlaua hoidik (must)

Hoidikul on kasutatud tugevaid magneteid, millega saab edukalt hakkama lisaks nutitelefonile ka tahvelarvuti või navigaatoriga. Lisaks on toote paigaldamine kiire ja lihtne ning 3M kleebis tagab stabiilsuse ja vastupidavuse erinevatele temperatuuridele. Lisaks saate selle armatuurlaual soovitud asukohta kinnitada.

Stabiilsus

Kinnitus on varustatud 6 N52 neodüümmagnetiga, mis tagavad stabiilsuse. Lisaks koosneb 3M topeltkleebis 3 kihist: painduv, soojust hajutav ja liim. See kleepub kindlalt pinnale ning on vastupidav kõrgetele ja madalatele temperatuuridele – te ei pea kartma, et see maha koorub.

Kiire paigaldus

Kinnituse paigaldamine ei võta palju aega ega tekita teile probleeme. Tuleb vaid valitud pind lapiga üle pühkida ja seejärel hoidik külge kleepida. Enne seadme paigaldamist on soovitatav oodata 24 tundi.

Lai ühilduvus

Liseni hoidik sobib nutitelefonidele, tahvelarvutitele ja navigaatoritele, mille ekraani diagonaalid on 4-11 tolli. Lisaks kinnitate hoidiku armatuurlauale rooli, autostereo jne kohale. Saate selle kleepida ABS-, metalli-, puidu-, PVC- või süsinikkiust pindadele. Ärge siiski paigaldage hoidikut nahast või vahatatud armatuurlauale.

Tootja Kuulas
Mudel YL0222080014
Värv must
Paigalduskoht armatuurlaud
Ühilduvus seadmed ekraani diagonaaliga 4-11"
Omadused
Traadita sagedusala must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles