Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Magnetiline autotelefoni hoidik Baseus MagPro 15W (must)

  • 39.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1662462
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus MagPro 15W juhtmevaba laadimise autokinnitus (must)

Kas otsite autokinnitust, mis mitte ainult ei hoia teie telefoni kindlalt, vaid võimaldab ka juhtmevaba laadimist? Elegantse musta viimistlusega Baseus MagPro 15 W juhtmevaba laadimise autokinnitus ühendab funktsionaalsuse ja stiili, et rahuldada teie reisivajadusi.

Juhtmeta laadimine kuni 15W

MagPro tehnoloogiaga võimaldab see autokinnitus teie telefoni juhtmevaba laadimist kuni 15 W võimsusega. Te ei pea enam muretsema reisi ajal tühjenenud aku pärast. See ei paku mitte ainult mugavust, vaid ka kiiret laadimist, mis kohandub teie vajadustega.

Usaldusväärne käepide kuni 12N magnetjõuga

MagPro kinnituse sees on kaks rõngast muljetavaldava magnetjõuga kuni 12N. See tähendab, et alus suudab kindlalt hoida kuni 1,2 kg raskust, mis vastab viiele iPhone 15 Pro Max seadmele. Teie seade püsib kindlalt paigal, olenemata teeoludest.

Lihtne ja kiire paigaldus

Selle autohoidiku paigaldamine on uskumatult lihtne. Tänu täiustatud kinnituskonksule saate selle hõlpsalt oma auto tuulutuslaba külge kinnitada. Seejärel lihtsalt pingutage kinnitus, keerates seda päripäeva. See on kõik, mida pead tegema, et nautida ohutut ja mugavat paigaldamist.

Tugev konstruktsioon Baseuse kaubamärgilt

Baseus on tuntud kaubamärk, mis on tuntud oma kvaliteetsete toodete poolest. BS-CW02 mudel on veel üks tunnistus nende pühendumusest pakkuda klientide ootustele vastavaid tooteid. Tänu kvaliteetsetele materjalidele ja täpsele viimistlemisele võite olla kindel, et see autokinnitus teenib teid pikka aega.

Ühilduvus ja jõudlus

See autokinnitus ühildub erinevate telefonimudelitega, nii et sa ei pea muretsema, kas telefon sobib. Lisaks saate erinevate laadimisrežiimidega (5W / 7,5W / 10W / 15W) laadimisvõimsust oma eelistuste järgi reguleerida. See on paindlik lahendus erinevatele seadmetele.

Paki sisu

Auto kinnitus

USB-A-USB-C kaabel

USB-C-USB-C kaabel

Metallist rõngad x 2

Paigalduskomplekt x 1

Bränd Baseus
Mudel BS-CW02
Kaal 123 g
Mõõtmed 59 mm (läbimõõt) x 108 mm
Võimsus 15W
Sisend 5V–2,4A (max), 9V–2,23A (max)
Juhtmeta laadimise väljund 5W / 7,5W / 10W / 15W
Magnetjõud Ilma metallplaadita: 12N, metallplaadiga: 18N
Omadused
Täiendav laadimisrežiim Mitte ühtegi
Traadita sagedusala must
Ühendus Magnetiline

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles