Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Magnetiline autokinnitus telefonile Mcdodo CM-5060 (kleebitav versioon)

Magnetiline autokinnitus telefonile Mcdodo CM-5060 (kleebitav versioon)
Laos
  • 20.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7 €
Kaubamärgid Mcdodo
Kauba ID: 1610502
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Magnetiline autotelefoni hoidik Mcdodo CM-5060

Autoga reisimine muutub Mcdodo CM-5060 abil palju mugavamaks, turvalisemaks ja mugavamaks. See uuenduslik autokinnitus on loodud pakkuma teile sõidu ajal mitte ainult usaldusväärset tuge, vaid ka erakordset vabadust ja mitmekülgsust. Lugege selle toote kohta lisateavet ja vaadake, miks see on teie sõidukile ideaalne lisand.

McDodo/CM-5060/7

Tugev disain

Mcdodo CM-5060 on kinnitus, mis pakub kõrgetasemelist vastupidavust ja tugevust. Valmistatud äärmiselt vastupidavast alumiiniumisulamist, on see ette valmistatud ekstreemsete teeolude jaoks. Olenemata sellest, kas lähete pikale reisile või lihtsalt tööle pendeldama, võite selle toote töökindlusele loota.

McDodo/CM-5060/4

Tugevad magnetid

Üks peamisi elemente, mis Mcdodo CM-5060 teistest eristab, on selle tugevad magnetid. Tänu topeltmagnetmähisele hoiab hoidik telefoni paigal ka vibratsiooni ja ebatasasel teel. See tagab mitte ainult teie seadme turvalisuse, vaid ka stabiilsuse.

McDodo/CM-5060/5

Tasuta seadistamine

Igal juhil on oma eelistused telefoni paigutamisel autosse. Mcdodo CM-5060 annab teile täieliku valikuvabaduse – saate oma telefoni paigutada kas vertikaalselt või horisontaalselt. See tähendab, et olenemata sellest, kas vajate GPS-navigatsiooni või juurdepääsu oma lemmikrakendustele, tagab see kinnitus teile optimaalse nähtavuse ja mugavuse.

McDodo/CM-5060/2
Tootja McDodo
Mudel SM-5060
Materjal Alumiiniumisulam
Mõõtmed 144×61×45 mm
Värv must
Omadused
Paigaldusmeetod Armatuurlauale
Täiendav laadimisrežiim Mitte ühtegi
Traadita sagedusala must
Ühendus Magnetiline

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles