Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

M.2 SATA välise draivi korpus, Orico PWM2-BK-EP, USB-C, 5Gbps (must)

M.2 SATA välise draivi korpus, Orico PWM2-BK-EP, USB-C, 5Gbps (must)
Laos
  • 19.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.66 €
Kaubamärgid Orico
Kauba ID: 1459375
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Välise draivi korpus M.2 SATA, Orico PWM2-BK-EP, USB-C, 5 Gbps (must)

Nüüd on teil mugavam kasutada M.2 SATA-draivi. Orico korpust on väga lihtne paigaldada ja see võimaldab faile edastada kiirusega kuni 5 Gbps. See tagab stabiilse ja usaldusväärse ülekande ning pakub laia ühilduvust. Samas on see ülimalt kerge, mugav ja vastupidav. Toode toetab kuni 4 TB draive.

Kiire failiedastus

Kas edastate faile sageli seadmete vahel? Te ei pea enam liiga kaua ootama, kuni teie fotod või dokumendid sihtkohta jõuavad! Korpus võimaldab edastada andmeid kiirusega kuni 5 Gbit/s. See tähendab, et soovitud failide ülekandmine arvutisse või sülearvutisse võtab aega vaid mõne minuti!

Tugev disain

Korpuse valmistamisel kasutati kvaliteetset alumiiniumisulamit. See muudab toote äärmiselt vastupidavaks ja kahjustustele vastupidavaks. Samuti ei lähe see väga kuumaks. Korpusel on ka kaasaegne minimalistlik disain ja see on piisavalt mugav, et seda alati käepärast hoida.

Usaldusväärne jõudlus

Orico ümbris on varustatud täiustatud kiibiga, mis toetab UASP-protokolli ja funktsiooni TRIM. See võimaldab stabiilset, turvalist ja kiiret edastamist. See omakorda tagab toote tõhusa ja usaldusväärse töö. Šassiil on ka sisseehitatud LED-indikaator, mis annab teile teavet selle tööoleku kohta.

Lai ühilduvus – lihtne paigaldus

Toode ühildub erinevat tüüpi M.2 SSD-dega, sh 2280, 2260, 2242 ja 2230. Samuti on seda väga lihtne paigaldada – lisatööriistu pole vaja! Lisaks töötab ümbris suurepäraselt Windowsi, Mac OS-i, Linuxi ja Androidi seadmetega, nagu sülearvutid.

Veelgi rohkem ruumi teie failidele

Ärge muretsege, et kõigi vajalike failide jaoks ruum otsa saab. Korpus ühildub kuni 4 TB draividega. Nii saate oma fotosid, videoid või dokumente ilma probleemideta salvestada! See on ideaalne lahendus eelkõige graafilistele disaineritele, fotograafidele ja veebiarendajatele.

Kasti

  • Ajami korpus
  • USB-C-USB-A kaabel
  • Silikoonist pistikud
  • Kasutusjuhend
Bränd Oriko
Mudel SHIM2-BK-EP
Värv Must
Toetatud protokollid SATA
Välju USB 3.2 tüüpi C
Edastamise kiirus Kuni 5 Gbps
Max ketta maht 4 TB
Materjal Alumiiniumisulam + ABS
Kaabli pikkus 30 cm
Mõõtmed 124x35x14 mm
Ühilduvus M.2 NGFF SATA 2230, 2242, 2260, 2280 SSD-d
Toetatud süsteemid Windows, Mac OS, Linux, Android
Omadused
Maksimaalne ketta maht kuni 4TB
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles