Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

M-AUDIO BX8 D3 Must

M-AUDIO BX8 D3 Must
Pole laos
  • 159.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 53.33 €
Kaubamärgid M-Audio
Kauba ID: 1771088
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Miks vajate monitori

Stuudiomonitor ei ole tavaline valjuhääldi. Erinevalt tavalistest kõlaritest peab tõeline monitor olema eksimatult täpne, tasase sageduskarakteristiku ja kaduvalt madalate moonutustega. See peab teile, muusikaprodutsendile, usaldusväärselt ja vaieldamatult ütlema, mis teie salvestisel on või mitte. Stuudioklassi monitori kõlarites pole kohta tavapärastes kõlarites levinud kõlarite värvide ja piirangute tavalisele loendile. Reaktsiooni tipud/langused, ebaühtlane polaarreaktsioon, kõrge THD, nasaalne kesksagedus, ülespuhutud keskmine bass ja crossover-indutseeritud faaside ebaühtlus ei muuda muud, kui õõnestab kindlustunnet, mis on nõutav parimaks segu jõudluseks.

Tutvustame M-Audio BX8-D3 monitore – stuudioikooni naasmist ja tööstuses tuntud BX D2 monitoride järeltulijaid. M-Audio BX-kuvarid, mida usaldavad salvestus-/miksiinsenerid ja heliloojad kogu maailmas, tagavad absoluutse kirurgilise täpsuse ja korratava inseneri tipptaseme.

Kuulake enesekindlalt: M-Audio BX8-D3 stuudio etalonmonitoritega kuulete kõike elutruult üksikasjalikult, nii et teie miksid ja salvestised kõlavad kõige paremini!

Monitori jõudlus algab Driver Excellence'st

Monitori draiverid on selle jõudluse süda ja hing. BX8-D3 8-tollised sõjalise kvaliteediga Kevlar® bassikõlarid on madalate ja keskmiste mudelite puhul jäigad ja kerged, pakkudes silmapaistvat mööduvat reaktsiooni, välistades soovimatu "koonuse purunemise". BX8-D3 töödeldud siidkupliga kõrgsagedusheliseade pakub ideaalset kombinatsiooni madalast massist ja tavalisi kõrgsagedushelisid häiriva kuuldava resonantsi puudumisest. Üheskoos pakuvad BX-draiverid kriitilisi detaile, nüansse ja dünaamilist täpsust, nii et teie segudel on soovitud tõepärasus ja läbipaistvus.

Rohkem kui lihtsalt korpus
M-Audio BX8-D3 puhul on iga detail hoolikalt kavandatud üht eesmärki silmas pidades – hõlbustada enesekindlalt segamise vabadust. BX8-D3 monitoridel on tagumine bassiport, mis on täpselt konstrueeritud täpse pikkuse ja läbimõõduga. Tulemus? Sügav, määratletud bassi vastus maksimaalse bassilaienduse ja eraldusvõimega. Kombineerituna sujuvalt põleva pordiga, vähendavad BX8-D3 monitorid märgatavalt kuuldavat õhuturbulentsi, mis tekib bassi taasesitamisel kõrgel helirõhutasemel (SPL). BX8-D3 tweeter on paigaldatud kohandatud lainejuhile, mis tagab usaldusväärselt täpse hajumise, mis välistab soovimatu kõrgsagedusliku "hajutuse", tagades samal ajal helipinna, mis jääb püsivalt laiaks ja stabiilseks. Sujuvaks seadistamiseks ja optimaalse kuulamisasendi hõlpsaks asukoha määramiseks särab BX8-D3 esiküljele paigaldatud positsioneerimis-LED eredalt, kui asute ideaalses kuulamiskohas, et anda kompromissitult täpsed ja usaldusväärsed kriitilised hinnangud. Lõpuks on BX8-D3 esipaneeli ikooniline kujundus – M-Audio kuulus võtmeaugu kuju – midagi enamat kui lihtsalt atraktiivne välimus: see spetsiaalne ilma kinnituseta disain tagab, et draiveri kinnituskruvipead ei segaks heli tekkimist. meie autojuhtidelt.

Suure voolutugevusega, kõrge õhuruumiga A/B klassi kahevõimendusega võimsus
Tõhus ja täpne: BX8-D3 monitoride juhtimiseks on kaks A/B-klassi sisemist võimendit, mis toidavad eraldi bassikõlari ja tweeterit – kumbki on optimeeritud konkreetse sagedusvahemiku jaoks, mida see käsitleb ja mis on loodud täiendama oma kaaslase draiveri omadusi. Täpselt häälestatud ristmik tagab, et iga draiver käsitleb ainult neid sagedusi, mida ta kõige tõhusamalt tekitab, et saada heli, mis on ühtne kogu sagedusspektri ulatuses. Mängige valjemini ja vähem kuuldavate moonutustega: BX8-D3 kahekordse võimendusega disain on palju tõhusam ja täpsem viis valjuhääldi toiteks kui ühe täisulatusega võimendi kasutamine mitme draiverielemendi juhtimiseks.

Kohandatud heli
M-Audio puhul mõistame, et pole kahte ühesugust kuulamisruumi. Seetõttu kohandavad BX8-D3 monitorid teie heli teie keskkonnaga, nii et kogete alati heliliselt tõetruu, rahustavalt täpset heli taasesitust. Tühistage probleemsed bassisagedused ja piirake häirivate seisulainete mõju tänu BX8-D3 spetsiaalsele akustilise ruumi juhtimisele, et reguleerida BX8-D3 heliväljundit täpselt teie stuudioruumiga.

Ühenduvus on kaetud
Olenemata teie vajadustest, tagavad BX8-D3 Studio monitorid hõlpsasti sulandumise teie olemasolevasse seadistusse. Kombineerides mugava asukohaga, taha paigaldatud XLR-i ja 1/4-tollise tasakaalustatud sisendi, saab BX8-D3 ühendada peaaegu kõigi stuudioseadmetega, sealhulgas heliliidesed, mikserid, DJ-seadmed ja palju muud.

See on palju enamat kui selle osade summa
M-Audio BX8-D3 monitorid paistavad igati silma, algse stuudioikooni õigusjärglane. BX8-D3, mis ühendab suurepärased draiverid, hoolikalt läbimõeldud korpused, suurepärase kõlaga võimendid, mitmekülgsed juhtimisvõimalused ja standardsed ühendusvõimalused, pakub usaldusväärset helikvaliteeti.

Põhijooned
Kahekordselt võimendatud disain 150 vatti (80 LF, 70 HF) võimsa ja täpse heli jaoks
8-tolline Kevlari madalsagedusdraiver kõrge temperatuuriga häälepooli ja summutatud kummist ümbrisega
1,25-tolline naturaalsest siidist kupliga tweeter pakub suurepäraseid mööduvaid detaile
Arvuti optimeeritud tweeteri lainejuht täpseks pildistamiseks
Akustiline ruumikontroll, et peenhäälestada teie ruumi madalatasemelisi reaktsioone
Optimeeritud tagumine port pikendatud madalsagedusreaktsiooni jaoks
XLR tasakaalustatud ja 1/4” tasakaalustatud/balanseerimata sisendid heliliideste, mikserite, süntesaatorite, DJ-seadmete ja muu ühendamiseks
Helitugevuse reguleerimine võimaldab teil valida ideaalse monitori taasesituse taseme
Lai 37-22kHz sageduskarakteristik katab kogu muusikaspektriM-AUDIO BX8 D3. Sagedusvahemik: 37 - 22000 Hz, Line-in tasakaalustatud impedants: 10 Ω, Line-in tasakaalustamata takistus: 20 Ω. RMS nimivõimsus: 150 W, Tweeteri läbimõõt (imperial): 3,18 cm (1,25"), Wooferi läbimõõt (imperial): 20,3 cm (8"). Vahelduvvoolu sisendpinge: 220-240 V, vahelduvvoolu sisendsagedus: 50 - 60 Hz. Toote värv: must. Laius: 250 mm, Sügavus: 302 mm, Kõrgus: 384 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles