Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lukturis Olight Marauder Mini Blue

Lukturis Olight Marauder Mini Blue
Laos
  • 239.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 80 €
Kaubamärgid OLight
Kauba ID: 1744818
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Marauder Mini

Funktsioonid

* Tähelepanu: Marauder Mini (must/oranž) ja selle aku on eraldi, kuid saadetakse teile samas pakendis.

* Marauder Mini Stars & Stripes Edition on välja müüdud.

Väiksem, kuid uskumatult võimas: Marauder Mini, Olighti Marauderi miniatuurne versioon, on tänu kohandatud 24Wh 32650 laetavale liitiumakule 7000-luumenilise max väljundvõimsusega ja 43,5-tunnise tööajaga.

Topeltkiir koos täpi ja üleujutusega: LED-ide valik pakub kahte võimsat valgusvihku: 600-meetrine maksimaalne kaugus keskse LED-i prožektori valgusvihust või 7000-luumeniline maksimaalse väljundiga 9 ümbritseva LED-i prožektori valgusvihk.

Ühtlaselt jaotatud RGB värvi LED-id: kolm RGB LED-i on ühtlaselt jaotatud ümber objektiivi, mis suurendab oluliselt selle kasulikkust mis tahes väliseiklusel.

Intuitiivne lüliti ja pöördnupp: lihtne lülituslüliti valib kas punkt- või üleujutusrežiimi ning intuitiivne pöördnupu lüliti võimaldab teil kiiresti valida seitsme erineva heleduse taseme vahel.

Täiustatud ohutus ja kaasaskantavus: sisaldab sisseehitatud termoandurit ja jahutusribasid, mis aitavad tagada ohutuse, hajutades soojust ja tuvastades objektiivi takistusi. Silikoonkattega käepide ja peidetud kaelapael parandavad kaasaskantavust, kandmist ja igapäevast kasutamist.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles