Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lokithor EC8 toitekaabel

Lokithor EC8 toitekaabel
Laos
  • 29.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10 €
Kaubamärgid Lokithor
Kauba ID: 1461447
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Lokithor EC8 käivituskaabel

Lokithori starteri köis on kvaliteetne toode, mis on mõeldud autode mootorite käivitamiseks. Sellel on vastupidav disain, mugav kaabli pikkus ja kõrge juhtivus. Sellel on EC8-pistik, mis võtab vastu 1,25-tollise pistiku, mis muudab selle ühilduvaks enamiku akudega. Toode on iga autojuhi jaoks asendamatu tarvik.

Locitor/LO-CLAMP-Pro/1

Tugev disain

Kaabel on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ning tagab stabiilse ühenduse aku ja mootori vahel. See on väga vastupidav mehaanilistele vigastustele, vibratsioonile ja temperatuurile, mistõttu on see suurepärane valik kõigile, kes hindavad kvaliteeti ja ohutust.

Lokaator/LO-CLAMP-Pro/2

Lai ühilduvus

Käivituskaabel LO-CLAMP-Pro on varustatud EC8 pistikuga, mis tagab lihtsa ja turvalise ühenduse akuga. See pistik on loodud optimaalse energiatõhususe ja minimaalse voolukadu tagamiseks. Kaabli pikkus on 50 cm, pakkudes akuga ühendamiseks piisavalt paindlikkust ja pikkust.

Lokaator/LO-CLAMP-Pro/3

Mugav kasutamine

Klemmide vaheline kaugus on maksimaalselt 82 cm, mis tagab piisava pikkuse, et starterikaablid hõlpsalt akuklemmidega ühendada ka raskesti ligipääsetavates kohtades. Suur klemmivahe muudab LO-CLAMP-Pro starterikaabli ühilduvaks ka enamiku sõidukite ja mootoritega. Ärge laske ootamatutel probleemidel teid üllatada: hoidke kõike, mida vajate mootori käivitamiseks, endaga kaasas!

Lokaator/LO-CLAMP-Pro/4
Tootja Lokaator
Mudel LO-CLAMP-Pro
Mõõtmed 500 x 100 x 50 mm
Kaal 454 g
Ühenduse tüüp EC8
Kaabli pikkus 50 cm
Terminalide vaheline kaugus Max 82 cm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles