Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Logitech Wave Keys klaviatuur RF Wireless + Bluetooth QWERTY Taani, Soome, Norra, Rootsi grafiit

  • 84.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 28.33 €
Kaubamärgid Logitech
Kauba ID: 1768581
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Tuttav trükkimine.
Ainult mugavam.
Kogege lainekujulise klaviatuuri ja polsterdatud peopesa toega klaviatuuri rõõme. Nautige rohkem randmetuge, väiksemat survet ja loomulikku asendit tippida kogu päeva jooksul.

Mugav tippimine kogu päeva vältel.
Selle kompaktse klaviatuuri laineline disain asetab teie käed, randmed ja käsivarred loomulikku tippimisasendisse, et tunneksite end terve päeva jooksul hästi.

Rohkem peopesa tuge, vähem survet.
Polsterdatud peopesa ja 3 kihi mäluvahuga Wave Keys pakuvad teie randmetele mugavaks kirjutamiseks vajalikku tuge.

Ergonoomide poolt heaks kiidetud
Wave Keys on välja töötatud ja testitud koos The Logi Ergo Labiga ning sertifitseeritud ergonoomiliseks ja Ameerika Ühendriikide Ergonoomika heakskiidutempliga.

Sujuvamad päevad, oma teed rakendusega Logi Options+
Püsige rahulikult sujuva, loomuliku tippimise ja kohandatavate klahvidega, kasutades rakendust Logi Options+. Saate isegi kohandada oma otseteid konkreetsete rakenduste jaoks.

Rahulik ühenduvus
Ühendage Wave Keysi traadita ergonoomiline klaviatuur, kasutades Bluetooth®-i või kaasasolevat Logi Bolti vastuvõtjat, ja vahetage ühe puudutusega sülearvuti, tahvelarvuti või telefoni vahel Easy-Switchi klahvide abil.

Wave Keys töötab teie lemmikseadmetega (Windows, macOS, ChromeOS, iPadOS, iOS, Android). Nautige kaasasolevate patareidega (2x AAA) kuni 3-aastast aku tööiga.

Valik, mille puhul tunnete end hästi

Valmistatud taaskasutatud plastist
Wave Keysi plastosad hõlmavad sertifitseeritud tarbimisjärgset ringlussevõetud plastikut – 61% grafiitvärvi ja 46% naturaalvalge puhul –, et anda vana olmeelektroonika kasutusea lõppenud plastile uus elu ja aidata vähendada meie süsiniku jalajälge.

Vastutustundlik pakkimine
Wave Keysi paberpakend pärineb FSC™-sertifikaadiga metsadest ja muudest kontrollitud allikatest. Valides selle toote, toetate maailma metsade vastutustundlikku majandamist.

Sertifitseeritud süsinikuneutraalne
Puhka rahulikult, teades, et Wave Keysi süsiniku jalajälg on viidud nullini. Selle põhjuseks on asjaolu, et peale jätkusuutlikkuse kujundamise kompenseerime ka oma jääkmõju, toetades metsandust, taastuvaid energiaallikaid ja kliimast mõjutatud kogukondi, mis vähendavad süsinikuheidet.Logitech Wave Keys. Klaviatuuri vormitegur: täissuuruses (100%). Klaviatuuri stiil: kumer. Seadme liides: RF Wireless + Bluetooth, Klaviatuuri klahvilüliti: Membraan, Klaviatuuri paigutus: QWERTY, Soovitatav kasutus: Office. Toote värv: Grafiit

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles