Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Logitech Strong Usb 3.1 Kaabel 10M - Ww

Logitech Strong Usb 3.1 Kaabel 10M - Ww
Laos
  • 280.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 93.66 €
Kaubamärgid Logitech
Kauba ID: 1420730
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Logitechi tugev USB-kaabel (10 m)

Logitech Strong USB-kaabel on 15 korda pikem kui tavalised USB 3.x kaablid, võimaldades teil installida USB-välisseadmed kuni 150 jala kaugusele oma hostarvutist. Nendel aktiivsetel optilistel kaablitel on pleenum-klassi ja ECA-sertifikaat, mistõttu need sobivad paigaldamiseks kaubanduslikesse paigaldustesse: seintesse, lagede kohale, kanalitesse või standardsetesse ¾" läbimõõduga kaablirennidesse.

LAIENDATUD ULATUS

Logitech Strong USB-kaabel on meetrit pikk. See võimaldab teil juurutada omatoitega USB-seadet või jaoturit hostarvutist märkimisväärsel kaugusel. Paigutage seadmed, nagu Logitech Tap Touch Controller, et oleks lihtne juurdepääs ja hoidke oma põhiarvutit kapis, kapis või ekraani taga.

TUGEVUS JA USALDUSVÄÄRSUS

Erinevalt tavalistest USB-kaablitest, mis võivad tõmbamisel ja surve all kannatada saada, on Logitechi tugev USB-kaabel loodud kestma. Logitech Strong USB-kaablit, mille tõmbetugevus on 200 njuutonit ja maksimaalne kandevõime 1000 kg, saab paigaldada seintesse, lagedesse ja kaablirennidesse.

KIIRE JA ÜHILDAV

Logitechi tugev USB-aktiivne optiline kaabel võimaldab andmeedastuskiirust kuni 10 Gbps iseliitel seadmetes, sealhulgas Logitech Tap, Rally ja Meetup. Vastavus USB 3.2 Gen 2 spetsifikatsioonile tagab tagasiühilduvuse USB 2.0, 3.0, 3.1 ja 3.2 arvutite ja seadmetega.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles