Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Logitech SIGNATURE K650

  • 67.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 22.66 €
Kaubamärgid Logitech
Kauba ID: 1768572
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
TÜPPIMINE MUGAVAS TEE ROHKEM TEHA
Kergendage oma päevi ja nautige mugavust, mida vajate pikkadeks tundideks oma töölaual. Signature K650 on loodud funktsioonidega, mis tagavad teie mugavuse ja tootlikkuse. Täiustatud otseteede, integreeritud peopesa ja sügavate polsterdatud klahvidega Signature K650 on varustatud teie igapäevaste vajadustega, pakkudes teile tundide kaupa mugavust.

TERVE PÄEVA MUGAVUS
Nautige iga klahvivajutuse mugavust, et tootlikkus oleks rahuldavam. Signature K650-l on integreeritud pehme puudutusega peopesa ja sügavalt polsterdatud klahvid, mis pakuvad meeldivamat tippimiskogemust pikkadeks tundideks teie laua taga.

Ekraanipilt
Jäädvustage selle võtmega koheselt olulist teavet ja hetki

Mikrofon vaigista/Tühista vaigistus
Vajutage seda klahvi, et olulistes videokõnedes enda vaigistada ja sisse lülitada.

Veebis navigeerimine
Hoidke oma veebibrauseri korrastatuna ühe vajutusega – klahvidega, mis avavad ja sulgevad brauseri vahelehti.

SAAVUTAGE ROHKEM VÄHEMA PINGUTEGA
Saate rohkem teha Signature K650 täissuuruses paigutusega, mis võimaldab teil pääseda juurde kõikidele õigetele kiirklahvidele ja säästa aega selliste käskudega nagu ekraanipilt, mikrofoni vaigistamine ja vaigistuse tühistamine ning veebis navigeerimine.

TÖÖTAB MITMUL PLATVORMIL
Olenemata seadistusest ja platvormist – Signature K650 töötab peaaegu kõigis operatsioonisüsteemides – Windows, macOS, Linux, ipadOS, iOS, Android. Sellel on ka Works With Chromebook™ sertifikaat.

ÜHENDAGE NII, MIS MEELDIB
Seadmetega ühendamine on imelihtne tänu juhtmevabale ühendusele Bluetooth Low Energy või kaasasoleva Logi Bolt USB-vastuvõtja kaudu. Hankige tugev usaldusväärne traadita ühendus kuni 10 meetri kauguselt, mis võimaldab teil töökoha osas paindlikuks jääda, hoides samal ajal oma laua korras ja juhtmevabana.

USALDUSVÄÄRSNE JA TÖÖVABA
Klaviatuuri pärast pole vaja muretseda. Signature K650 töötab nii kaua, kui seda vajate, ega vaja uusi akusid kuni 36 kuud. Selle disaini on ka märkimisväärselt lihtne puhastada ja see on lekkekindel.

KOOS LIHTSALT PAREM
Täiendage paremat tootlikkust ja suuremat paindlikkust. Kombineerige oma Signature K650 hiirega Signature M650 ja laadige alla Logi Options+ tarkvara, et avastada lihtsaid viise oma klaviatuuri ja hiire isikupärastamiseks.

VALIK, MILLE MÕISTLUS TUNNED HEALT

SERTIFITSEERITUD SÜSIINIKE NEUTRAALNE
Olge rahulik, teades, et teie K650 süsiniku jalajälg on viidud nullini. Selle põhjuseks on asjaolu, et peale jätkusuutlikkuse kavandamise kompenseerime ka oma jääkmõju, toetades metsandust, taastuvaid energiaallikaid ja kliimast mõjutatud kogukondi, mis vähendavad süsinikuheidet.

VALMIS TAASKASUTATUD PLASTIST
Signature K650 plastosad sisaldavad sertifitseeritud tarbijate taaskasutatud plastikut – 28% grafiidi puhul, 21% määrdunudvalge puhul –, et anda vana olmeelektroonika kasutusea lõppenud plastile teine eluiga ja aidata vähendada meie süsiniku jalajälge.Logitech SIGNATURE K650 . Klaviatuuri vormitegur: täissuuruses (100%). Klaviatuuri stiil: sirge. Seadme liides: Bluetooth, Klaviatuuri klahvilüliti: Membraan, Klaviatuuri paigutus: QWERTZ. Randmetugi. Soovitatav kasutus: kontor. Toote värv: valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles