Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Logitech Ptz Pro 2 Kaamera – Emea

Logitech Ptz Pro 2 Kaamera – Emea
Laos
  • 388.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 129.66 €
Kaubamärgid Logitech
Kauba ID: 1575719
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Logitech PTZ PRO 2

1080p HD-kaamera täiustatud panoraam-/kallutamis- ja suumimisvõimalustega

Logitech PTZ Pro 2 kaameral on esmaklassiline optika reaalajas elamuse jaoks. Seetõttu võite läbirääkimistel unustada, et vestluskaaslased pole teie läheduses, vaid tuhandete kilomeetrite kaugusel. Tänu tehnilistele täiustustele pakub kaamera uskumatult selgeid pilte, suurepärast värvide taasesitust ja erakordset optilist täpsust. PTZ Pro 2 on tõesti nutikas valik, kui arvestada, et see maksab poole vähem kui teised sarnaste funktsioonidega mudelid.

KÕRGE LAHUTUSLIKUGA VIDEO

PTZ Pro 2 kaamera on mõeldud kasutamiseks klassiruumides, auditooriumides ja suurtes koosolekuruumides. 90° diagonaalne vaateväli võimaldab teil kadreerida üldist võtet, samas kui lihtsad panoraami/kallutamise juhtnupud aitavad fokuseerida objektiivi üksikutele esinejatele, koosolekul osalejatele ja tahvlile. Autofookusega 10x suumobjektiiv võimaldab keskenduda esinejatele ja visuaalidele, pakkudes samal ajal suurepäraseid detaile ja selgust kaugosalejatele ja salvestussüsteemidele.

LIHTNE PAIGALDADA JA KASUTADA

Plug-and-play USB-ühenduvus muudab teie PTZ Pro 2 kaamera seadistamise ja kasutamise lihtsaks. Videokonverentsi alustamiseks ühendage lihtsalt PTZ Pro 2 kaamera USB-pordi kaudu konverentsiruumi paigaldatud arvuti või sülearvutiga. PTZ Pro 2 kaamera ühildub Windows® PC- ja Mac-arvutites töötavate videokonverentsirakendustega, muutes selle suurepäraseks lisandiks igale helisüsteemile või PA-seadmele.

JUHTIMINE IGAL KAUGALT

Käeshoitav kaugjuhtimispult võimaldab teil hõlpsalt juhtida kaamera funktsioone, nagu panoraam, kallutamine ja suumimine. Kaamera tagab suurepärase nähtavuse konverentsiruumis, auditooriumis, klassiruumis ja tööpiirkonnas. Lisaks saab seadet kaugjuhtida kasutades allalaaditavat tarkvara.

Lisafunktsioonid:

  • PREMIUM OBJEKTIIVS.
    PTZ Pro 2 kaameral on Logitechi disainitud ja toodetud esmaklassiline objektiiv. See võimaldab teil edastada kvaliteetset videot, millel on täpne värvide taasesitus ja kõrge teravus isegi suurendatuna.
  • ERINEVAD KINNITUSVIISID.
    Seadistage oma konverentsiruum või üritusteruum nii, nagu soovite: kaasasolev kinnitusriistvara võimaldab teil PTZ Pro 2 lauale või seinale kinnitada ning tavaline statiiv laiendab kaamera mitmekülgsust.
  • Pange oma kaamera valmis ja unustage see!
    Ehitage üldine võte nii, et kõik kohalviibijad oleksid kaadrisse kaasatud. Liigutage objektiivi sujuvalt osalejatelt tahvlile ja vastupidi. Koostage kompositsioon nii, et iga osaleja näeks välja nagu teleriekraanil. Puutetundliku nupu abil saate sujuvalt vahetada kolme PTZ Pro 2 kaamera eelseadistuse vahel koos salvestatud panoraam-, kallutus- ja suumiseadetega.
  • Sertifitseerimine ettevõttele.
    PTZ Pro 2 on sertifitseeritud töötama koos Skype’i ärirakendusega ja toetab rakendust Teams. Lisaks hõlmab seadme sertifikaat ühilduvust teiste levinud rakendustega, nagu BlueJeans, Broadsoft, Fuze, Lifesize Cloud, Vidyo ja Zoom. Kui teie lemmikrakendus suudab teie veebikaamera ära tunda, saab seda kasutada teie PTZ Pro 2 kaameraga.

Omadused
Iseärasused Nurga reguleerimineMotoriseeritud pan
Kaabli pikkus 3 m
Kaablid kaasas USB kaabel
Kaasas tarvikud Toiteadapter Paigalduskomplekt
Kõrgus 130 mm
Nimed USB 2.0
Nimikaal 0,59 kg
Paigaldusmeetod Lauaplaadi/seinakinnitus
Shyrina 130 mm
Sügavus 150 mm
Toetatud vormingud H.264
Toiteallika asukoht Väline
Toiteseadme tüüp Vahelduvvoolu adapter
Tüüp камеры Veebikaamera
USB 2.0 1
Värv Hõbedane
Максимальная частота захвата кадров 30 kaadrit sekundis (1920 x 1080)
Максимальное разрешении съемки видео 1920x1080
Тип решений для видеоконференций PTZ kaamera

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles